| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Pystyy auttamaan Jakaa

  Jakaa ovat suosittuja venyttää ja aloittelijan virstanpylväs voimistelu. On tärkeää ottaa aikaa ja olla kärsivällinen, kun opettelee tehdä halkeaa, koska et voi satuttaa itseäsi, jos venyttää liian pitkälle. Jos sinulla on yhteisiä ongelmia, kannattaa ottaa yhteys lääkäriin ennen kuin yrität jakaa. Muuten ottaa rauhallisesti ja olla varovainen. Warm Up

  On tärkeää lämmitellä ennen kuin teet mitään rasittavaa liikuntaa, kuten venyttely. Verkkosivuilla Suorita Planet ehdottaa jakamalla alkulämmittelyn aikana yhteisiin kierrosta ja aerobista toimintaa. Yhteinen kierrosta on yksinkertaista: olkapää kierto merkitsisi sitä, että suuret, hitaasti ympyrää kädet pyörittämään olkanivelen. Aerobinen toiminta sisältää lenkkeily tai muuta toimintaa, joka nostaa kehon lämpötilaa. Tämä verryttely voi estää kovia lihaksia ja loukkaantui itse, riski yli-venyttely ilman valmistelua.
  Alaselän

  Yksi tapa venyttää selkää on yksinkertaisesti Arch selkää. Tämä ulottuu takareisien, quadriceps ja lonkankoukistajille lihaksia. Toinen venytys on maata selällään jalat suoraan ulos. Pidä hartiat lattialle, tuo toinen polvi niin lähelle rintaa kuin mahdollista. Sitten rajat tällä osuudella yli muiden ja paina polvi maahan. Taivuta polvia ja yrittää painaa ne lattialle pitäen hartiat maahan. Toista kaikki harjoitukset vastakkaisilla puolilla.
  Lunges

  syöksy pääasiassa ulottuu lantion flexors. Polvistu lattialle ja laita toinen polvi edessä. Polvi on taivutettu 90 asteen kulmassa teidän jalka litteänä maahan. Paina selkää jalka takaisin ja venyttää kevyesti lantiolla. On tärkeää, ettet taivuta polvi liikaa, koska tämä voi aiheuttaa vammoja. Voit korvata tämän kanssa perhonen venytys, jossa istut polvet koukussa ja jalat toisiaan vasten ja kevyt painallus polvet alas.
  Jakaa

  One tapa tehdä työtä tekee halkeaa on hyvin tarkkaan yrittää tehdä niitä. Makaa lattialla seinää vasten niin jalat ovat seinää vasten. Levisi hitaasti jalat jolloin painovoima painaa niitä alaspäin. Älä työnnä jalat kauemmas kuin tunnet ne pystyvät menemään.