| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka käyttää infrapuna hoito Sporting Loukkaantumiset

  Infrapuna hoito on suhteellisen uusi tekniikka käytetään hoitoon monenlaisia ​​terveysongelmia, kuten urheilu vammoja. Tämä terapeuttinen menetelmä hyödyntää näkymättömiä infrapuna valonsäteet poistaa myrkkyjä kehosta ja nopeuttaa paranemista lisäämällä verenkiertoa. Hoito on saatavilla useissa muodoissa, kuten infrapuna saunat, kotona henkilökohtaisen hoito-laitteet ja ammatillista hoitoa kliinisessä ympäristössä. Ohjeet
  Tutustu Infrapuna Therapy
  1

  Selvitä urheilu vammoja voidaan hoitaa tällä menetelmällä. Infrapuna hoito käytetään lievittää kipua ja vähentää tulehdusta, vähentää lihaskouristuksia ja lisätä verenkiertoa. On myös sanottu olevan hyödyllinen hoidettaessa niveltulehdus, jännetulehdus, fibromyalgia, verenkiertohäiriöitä ja nivelvaivoja.
  2

  parantua nopeammin lisäämällä verenkiertoa. Lisääntyvä liikkeeseen alueen oman urheilu vammoja kasvaa kuljetukseen tarvittavien materiaalien uudelleenrakentaminen vaurioituneen kudoksen, mikä vähentää aikaa, joka kuluu voit palauttaa. Infrapunavaloa sanotaan pystyä uudistumaan solut 200-400 kertaa nopeammin kuin prosessi kestää normaalisti.
  3

  puhdistaa itsesi infrapuna hoito. Infrapunavaloa sanotaan poistaa myrkkyjä kehosta, erityisesti elohopean vieroitus. Monet ihmisten terveysongelmat johtuvat kertyminen myrkkyjä kehossa, ja elohopeaa pidetään yhtenä vaarallisimmista. Poistamalla ylimääräinen elohopea, voit mahdollisesti ehkäistä tai korjata useita vaarallisissa olosuhteissa ja vammoja.
  Choose Your Hoito Menetelmä
  4

  Tutustu vaihtoehtoja ennen kuin päättää Menetelmä infrapuna hoitoon. Henkilökohtainen infrapuna hoito laite on saatavilla Lightmedic. Löydät tämän laitteen ja kattavampi luettelo etuja infrapuna hoito Top Health, Inc.: n Web-sivuilla (ks. Resurssit alla).
  5

  Kohtele 16 neliön tuumaa kerralla käyttäen henkilökohtaista laitteeseen, tai halutessaan käyttää spot-hoito laitteen sijasta.
  6

  Kokeile infrapunasauna, jos sinulla on enemmän rentouttava, koko kehon tyyppinen terapia mielessä. Ota yhteys paikalliseen sauna jälleenmyyjä hinnoitella asennuksen.
  7

  Lue omakohtaiset kokemukset ja keskustella infrapuna hoito lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat hoidot. Koska vasta alkamassa hoidon tyyppi, saatat löytää erilaisia ​​mielipiteitä infrapuna hoito tehokkuutta.