| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Määritelmä Supraspinatus

  supraspinatus - yhdessä infraspinatus, teres pieniä ja subscapularus - muodostavat Kiertäjäkalvosin ja olkapäähän. Tämä ryhmä lihaksia on tärkeää ylläpitää oikeita vakauden olkanivelleikattujen ja olkapäähän. Supraspinatus on usein loukkaantunut lihas, joka on toiminut oikein säilyttää terveen olkanivelen. Sijainti

  alkuperän supraspinatus kuuluu supraspinus fossa, pieni masennus parempi selkärangan lapaluu. Se yhtäläisyyksiä päälle lapaluun selkärangan ja lisää yläosaan suurempi tuberkkeli ja humoristinen. Supraspinatus on pieni syvä lihas, joka on alla trapezius ja olkavarren lihakset.
  Movement

  supraspinatus on tehosteainetta ja olkavarren lihakseen. Koska tehosteaineen, se auttaa olkavarteen vuonna kaapannut (luopumassa sivusuunnassa kehosta) käsivarsi ensimmäisten 30 asteen liikkeen. Lisäksi tutkimus on osoittanut, että supraspinatus auttaa myös olkavarren pitkäaikaisessa rasituksessa läpi koko liikerataa.
  Injury

  olkanivelen on voivat loukkaantua kahdella tavalla, joko ulkoisten tai sisäinen.

  ulkoisia vammoja on yksi, joka on aiheuttanut ulkoinen voima. Nämä voivat olla joko epätavallisia tai yli ulottuvat yhteisen aiheuttaa vahinkoa. Toinen ulkoisia vammoja voi johtua toistuva liike kuten heitto-tai nosto ilman, että olkapää kunnon lepoa. Tämä aiheuttaa turvotusta jänne olkapää aiheuttaa olkapään impingement.

  Luontainen vamma on yksi, joka on aiheuttanut sisäinen voima, kuten lihasten epätasapainoa tai tiukkuus. Kireys ja epätasapaino, etenkin sisällä ensisijaisia ​​toimijoita olkapää, lähinnä pectoralis ryhmä, trapezius ja latissimus dorsi aiheuttaa supraspinatus rajalliset liikkeen ja johtaa myös olkapään impingement.
  Harjoitukset

  säilyttää terve supraspinatus muutamia harjoituksia voidaan edelleen vahvistaa ja venyttää lihaksia. Ne ovat seuraavat:

  käsipainot Shoulder PressFirst, seisontavalot käsipainot kumpaankin hartioita kyynärpäät alla ranteet paina käsipainot kunnes kädet ovat laajennettu yläpuolella. Lopuksi, palaa alkuasentoon ja toista.

  Käsipainot Lateral RaiseFirst, tartu valo käsipainot edessä reidet. Toiseksi, kumartua lantion kohdalta hieman polvet koukussa sitten kyynärpäät hieman koukussa; nostaa olkavarret sivuille kunnes kyynärpäät ovat olkapään korkeudella. Lopuksi palaa alkuasentoon ja toista.

  Painotettu Pendulum StretchWhile seisoo, pitää käsivarren pysty-ja lähellä vartaloa, anna käsi heilahtaa eteenpäin takaisin, sitten puolelta toiselle, niin pienissä piireissä kussakin suuntaan. Tämä voidaan tehdä yhdestä kahteen kiloa käsi painot.
  Varoittava Note

  Ennen kuntoilun aloittamista varmista aina lääkärin tai sertifioitu kunto ammattilainen.