| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuulantyöntö ja Kiekko Harjoitukset

  kuulantyöntö ja kiekko ovat yleisurheilu tapahtumia yläasteen, lukion, kollegiaalinen, ammatti-ja Olympic tasolla. Useimmat ampui Putterit ja kiekko heittimet ovat suhteellisen vahva ja vankkarakenteinen. Heidän liikuntaa ovat erilaiset painonnosto harjoituksia sekä erityisiä harjoitteita, jotka auttavat parantamaan taitojaan. Venyttely

  Koska kiertämällä ja vannoutuneita liikkeitä mukana sekä urheilu, kuulantyöntö ja kiekko liikuntaa pitäisi aloittaa keskittymällä venyttely ja joustavuus harjoituksia. Ilman asianmukaista venyttely ja lämmittely harjoitukset, urheilija voi helposti vetää lihas-tai loukkaantuvat. Venyttely käsivarret, olkapäät, takareisien ja nivusten lihaksia, ja kiertämällä ja koskettaa varpaat venyttää vatsa-ja selkälihaksia tulisi suorittaa.
  Kyykky

  Kuulantyöntö ja kiekko heittimet täytyy olla vahvat jalat kuin etäisyys niiden heitto perustuu osittain siihen, kuinka paljon pisti he saavat niiden jalat. Esittävien kyykky voi auttaa rakentamaan vahvat jalat. Kyykky tulisi tehdä kaksi kertaa viikossa käyttäen kohtalaisen raskaita painoja on kyykky telineeseen. Jalka painaa voi myös auttaa rakentamaan vahva jalkojen lihaksia. Urheilijoiden pitäisi myös toimia niiden takareisien jalka kiharat tai jäykkä-jalkainen deadlifts.
  Penkkipunnerrus

  Sekä kuulantyöntö ja kiekko urheilijat käyttävät rinnassa, olkapäät ja ojentajat kun heittää. Harjoitukset olisi kohtalainen ja raskas penkkipunnerrus. Penkkipunnerrus voi auttaa henkilöä rakentamaan tarpeeksi voimaa hänen rinnassa, olkapäät ja ojentajat ja jäykkyys joko urheilua. Military Press ja eri ojentajaharjoituksiin kuten piirtoheitin laajennukset ja pushdowns voi myös auttaa rakentamaan olkapää ja käsivarsi voimaa.
  Porat

  Kuulantyöntö ja kiekko harjoitukset keskittyvät eri liikkeitä sisällä urheilijan heittää. Ihmiset, jotka kilpailevat kuulantyöntö voi harjoitella heittää kuuden punnan kuntopallo seinää vasten ja kiinni se lisää voimaa ja etäisyys heittäneet mukaan bodybuilding.com. Molemmat heittimet voi kiertää puolelta toiselle kanssa kuntopallo. Toinen harjoitus pora merkitsee pitämällä kuntopallo yläpuolella ja taivutus oikealle ja vasemmalle.
  Kilpailutahti

  kuulantyöntö ja kiekko liikuntaa tulisi myös sprinting ja käynnissä harjoitukset. Sprintti auttaa urheilija parantaa vannoutuneita liikkeitä jaloissa. Sprintti ja käynnissä voi myös auttaa rakentamaan kestävyyttä, jota tarvitaan saada läpi pitkän harjoituksissa ja rata täyttää.