| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka valmistautua viikko Track Meet

  Ihannetapauksessa tahansa urheilija valmistautuu yleisurheilukilpailut on jo ollut järjestetty koulutusta monta viikkoa ennen tapahtumaa, ja jos ei ole, viikko ennen ei ole aikaa aloittaa. Kuitenkin, sinun ei tarvitse olla paras urheilija saada paras irti omaa suorituskykyä. Voit saavuttaa huippukunnossa tekemällä viisaita päätöksiä päivää ennen tapahtumaa. Valmistelu viikolla ennen tapahtumaa vaihtelee yksittäisten urheilua, mutta on olemassa joitakin asioita, että jokainen urheilija voi tehdä maksimoimaan suorituskykyä. Asiat Tarvitset
  Kengät
  Exercise vaatteita
  Hair tie tarvittaessa
  Vesi
  elektrolyytti neste (Gatorade, Powerade, jne.) finnish Snack
  Sports geeliä, jos haluttu
  lajikohtainen vaihde (patukat, keihäs jne.)
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Valmistele ruokavaliota. Viikkoa ennen yleisurheilukilpailut ei ole aika aloittaa lisäämällä uusia ruokia tai juomia omaan ruokavalioon. Kiinni elintarvikkeet tiedät hyvin ja lisätä hiilihydraatteja (leivät, pasta) syöt. Urheilijoille, jotka tyypillisesti osui "seinä" aikana tapahtumia, kuten on yleistä tapahtumia, kuten maraton, on viisasta "carbo-kuorma" (joka syö suuren illallisen pääasiassa hiilihydraatteja iltana tapahtuma) päivällä ennen kisaa. Tämä auttaa vähentämään tunne lyödä seinään ja rakentaa glykogeenivarastot lihaksissa. Lyhyempiä tapahtumien kaltaisia ​​tyypillinen rata täyttää, se ei ole suositeltavaa kasapäin hiilihydraatteja, koska se on harvinaisempaa urheilijoille lyödä seinään aikana tapahtuman tyypin. Joten ellei tapahtuma on yksi kestävyyttä kuten maraton, yritä pitää tapahtumaa edeltävän aterian samankokoinen kuin syöt yleensä, pelkästään suurempi osa hiilihydraatteja.
  2

  valmistella kehoa. Tämä merkitsee lisääntyvää nesteytys (vesi, elektrolyytti juomia, kofeiiniton juomia, kuten yrttiteet jne.) viikolla vievät tavata sekä oikea venyttely. Kuivuminen vakavasti vaikuttaa urheilijan kykyä suorittaa, ja joissakin tapauksissa voi olla hengenvaarallinen. Kosteuttava edeltävinä päivinä tavata molemmat voivat auttaa sinua välttämään nestehukan päivänä tavata ja voi myös pitää sinut yli-juominen juuri ennen tapahtumaa. Juominen liikaa nestettä juuri ennen tapahtumaa voi aiheuttaa epämiellyttävä tunne vatsassa, kun alkaa käyttää.

  Tutkimus on vielä todistaa lopullisesti, että venyttely ennen ja jälkeen harjoituksen estää vammoja ja parantaa suorituskykyä, se voi auttaa tuomaan verta ja happea lihaksiin kun tehdään oikein. Venyttää jokainen lihas ryhmä molemmin puolin kehon (valmentaja tai valmentaja voi auttaa sinua oppimaan venyy), että kukin 10 sekuntia vain pituus, jos sinusta tuntuu venytys. Venyttely liian pitkälle voi vahingoittaa lihaksia, joten jos sinulla on kipua, lopeta heti.
  3

  Valmistetaan rentouttava. Viikkoa ennen tapahtumaa on hyvä aika kaventua alas käynnissä etäisyydet ja vetää takaisin teidän voimaharjoittelun. "Ylikunto" on ilmiö, jossa urheilijat työntää itseään liikaa ennen tapahtumaa, ja sitten kärsivät heikentynyt suorituskyky seurauksena. Under-koulutus voi tuottaa parempia tuloksia kuin yli-koulutus, joten tällä viikolla ennen tapahtumaa on tärkeää antaa kehon levätä ja parantua.

  Tämä on myös aika saada mielesi valmis kilpailuun ja rauhoittaa itse niin voit tehdä paras päivä tavata. Viikkoa ennen ei ole aika lisätä uusia harjoituksia tai toimia, mutta se ei ole aikaa olla istumista joko. Vauhtia ja tekee valon harjoitukset oman tapahtuman tai tapahtumia, vaan pitää se kevyempi kuin muut koulutusta viikkoa.
  4

  Suunnitelma päivä itse. Pakkaa laukku iltana kaikki pyydykset ehkä, sekä kaikki hätäaputarvikkeisiin voit vaatia, varsinkin astma inhalaattoria, jos se sopii sinulle. Harkitsee paita kylmällä säällä, sadetakki, teippiä, liima siteet hieroa paikkoja kengät tai muualla, ja ehkä matkapuhelin hätätilanteita varten, jos on turvallinen paikka säilyttää sitä. Valmista välipaloja (vain asioita syöt usein harjoituksen aikana), vesipulloja, urheilu geelit jos käytät jotakin, ja mitä vaihde lajisi vaatii sinua tuomaan mukanaan. Myös suunnitella asu. Jos tavata ei vaadi univormut, pysy kaukana puuvilla vaatteita, koska se voi imeä hiki ja aiheuttaa voit rentoutua helpommin tapahtumien välillä ja mahdollisesti hidastaa sinua alas aikana tapahtuma. Saatat pitää tuo ylimääräinen pari sukkia sateen sattuessa, ja jos sinulla on pitkät hiukset, jotka on sidottu takaisin, ylimääräinen elastinen voi olla hyötyä.