| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Antiikin Shaolin Opetusmenetelmistä

  Jos olet kiinnostunut tutkimukseen tai harjoitteluun antiikin tekniikoita hyödynnetään Shaolin Kung Fu mestareita on useita tekniikoita harkita. Legends muinaisten sotureiden tarkistuslaskenta tarinoita yliluonnollinen kyky, kuten kung fu mestareita, jotka voisivat väistää keihäät, rikkoa kivilevyjä jauhaa kiviä hiekkaan ja rikkoa puiset seinät vain yhtä sormea. Harjoittelu Force

  Yksi tärkeä periaatteista Shaolin koulutus filosofia on voimankäytön samalla koulutusta ja säästämättä. Mukaan kung fu Maxim, koulutuksen "muodossa ilman koulutusta voima voi olla turhaa, vaikka treenaat koko elämäsi." Kuitenkin osana Shaolin filosofian on oltava tasapainossa tekniikkaa ja voimaa. Harjoittelu voimassa valmentaa tosielämän taistelut jossa vihollisia voi käyttää voimaa tarkoituksenaan tappaa.
  Progressive Koulutus

  Valmistunut stressiä ja progressiivinen opetusmenetelmiä käytetään rakentaa sisäisiä ja ulkoisia vahvuuksia. Tekniikoita, kuten Tiger Claw tai Vesipuhveli käyttö Lävistykset Pavut edistyksellisenä opetusmenetelmä, jossa iso amme on täynnä vihreitä papuja ja mustia papuja ja opiskelija istuu hevosen-viritys, "lävistyksiä" molemmat kätensä pavut. Hevonen viritys sisältää asento, jossa jalat levällään ja puoli, kun selkä pysyy suorassa (samanlainen ratsastus hevonen). Opiskelija on ohjeistettu olemaan käyttämättä voimaa ja voima ensin Shaolin, sisäinen voima on ensin luotu ennen ulkoista voimaa voidaan soveltaa. Muut etenevä koulutus sisältää saavuttaa tietyn sisua ja voimaa taso: tekee push-ups sormenpäissä.
  Lääkitys

  Lääkehoito voimaharjoitteluun, verenkiertoa ja valvonta turvotus on myös käytetty Shaolin Kung fu opiskelijoita. Vuonna Lävistykset Pavut opetusmenetelmä, opiskelija voi pestä kätensä kasviperäisten keitos ennen ja jälkeen koulutuksen, auttaa estämään tukoksia ja parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta ja kipua. Nämä kasviperäisten concoctions olivat tyypillisesti tehty yhdistelmä Angelica root, iso-lehtiä keltakatkeroa ja pseudo ginseng, jonka tiedetään pysäyttää verenvuodon, vähentää turvotusta ja lievittää kipua. Toinen keitos, joka tunnetaan nimellä "kirkastava Eyes" on käytetty Shaolin-munkit, jotka estävät fyysisen ja henkisen vahingonkorvausta tapahtuu oppilaan silmät koulutuksen aikana.
  Filosofia

  filosofinen osa Shaolin sisältää mielen, kehon ja hengen yhdeksi käytännössä. Mukaan Shaolin filosofia on 10 Laws of Shaolin kung fu, joita on noudatettava aina. Opiskelija todettu rikkovan 10 Laws voidaan pyytää poistumaan luostariin tai koulutusohjelmaa. Esimerkkejä 10 Laws kuuluu kunnioittaa mestari ja rakastava toisille opetuslapsille perheenjäseninä, velvoitteita olla inhimillinen ja myötätuntoinen, ja kouluttaa ahkerasti.