| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Ideoita spinning

  Spinning on voimakas sydän istunto, joka yhdistää mielen ja ruumiin läpi sarjan ratsastaa. Riders kaikista kuntoisille voi suorittaa spinning-tunnilla ratsastaa myös asuntoja, hyppyjä, mäkiä, istuvien ja seisovien kiivetä tai sprintissä. On tärkeää pitää spin ratsastaa vaihteli välttää tasangolla sekä Hevoselle ratsastajat. Empowerment Ride
  ohjaajat pitäisi kannustaa ratsastajat kiivetä kukkuloita, jotka ovat haastavia tosielämässä.

  mielen ja kehon ratsastaa rentouttaa ratsastajat, mutta keskittyy tietoisuutta pyöräilyn puolesta. Osallistujat aloittaa sulkemalla silmänsä ja kuuntelee heidän henkeään. Huoltajan tulee varovasti aloittaa musiikin, jolloin kehon virrata ratsastaa. Kannusta oppilaita pitämään silmät suljettuna jäljellä ratsastaa panostamaan ja tunteita. Riders pitäisi siirtyä lämmin jopa seisomaan tasainen tarpeeksi aikaa tutustua jokaiseen asentoon. Keskity rentouttamaan ylävartalon, ratsastajat pitäisi siirtyä istuvien ja seisovien nousuja. Noin 10 minuuttia, ohjaaja antaa luokan itseohjatulla ratsastaa perustuu kantoja he ovat kokeneet.

  Palattuaan takaisin cuing, luokan kaikki kokoontuu yhteen hyppyjä ja mäkiä. Opiskelijoiden pitäisi sitten siirtyä elpyminen rentoutua ja palauttaa energiaa. Muutto istuvan kiivetä, opiskelijoita kannustetaan kiivetä mäkeä, haastava ja vaikea kiivetä. Lopuksi, ratsastajat pitäisi siirtyä kohtalainen tasainen ja oikea jäähdytys, syvä hengitys ja venyy.
  Tour de Europe
  tutuilla paikkoja ja maisemia haastaa ratsastajat mennä kuoria mailin.

  Kouluttajat voivat käyttää tuttuja paikkoja auttaa ratsastajaa kuvitella he kohtaavat haastavia ulkotilat. Käyttämällä Euroopassa on interaktiivinen tapa pitää ratsastajat motivoituneita keskittyä maastossa.

  Lämpenee Lontoossa pitkin Thames-joki, ratsastajat pian kokea vaikeaksi tasainen läpi kanaali (alle Englanti Channel) päästä Pariisiin . Mäkiä Paris koetaan yhdessä viimeksi, haastavin hill, Montmartren. Ride kautta etelään kohdata kiivetä Mont Blanc ja Sveitsin Alpeilla istuvien ja seisovien kiipeää. Palautuminen pitkin Italian Välimeren rannikolle, ratsastajat kokea käyrät Italian boot. Seisoo tasainen ylös rannikkoa, ratsastajat lopulta saavuttaa istuvan kisapäivä tasainen (kasvava kadenssi) ja tavata Race Day cyclers vuonna Grand Fondo rodun kokea yksi voimakkaampi mäennousun. Lisää kukkulat keksiä Alpines Baijerin, Saksassa, ja sitten takaisin veneellä Norjaan. Sprinting kautta rosoinen rantaviiva ja hyppää yli jäätiköt, ratsastajat elpyä vihdoin ja viilentyä Norja alanko venyttely.
  Holiday Rides
  Special tapahtuma ratsastaa auttaa polttamaan loma kaloreita .

  "Burning Bird" on tehokas tapa polttaa kaloreita ennen kalorien loma-aikoina. Kiitospäivä, joulu, uudenvuoden, pääsiäisen, Pyhän Patrikin päivä tai halloween ratsastaa voi olla syytä polttaa ylimääräisiä kaloreita ja piristää luokka. Lomakauden ratsastaa voi olla jopa kaksi tuntia pitkä. Pyytää, että opiskelijat pukeutua jonkin nauraa ja hymyilee.

  Kouluttajat voivat käyttää liittyvää musiikkia loma hengessä ja ojentaa pieniä herkkuja tai lahjoja rakentaa säilyttäminen.