| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten hoitoon kipeä jalkojen lihaksia Sprint koulutus

  Kipeä jalkojen lihaksia voi ilmetä, kun sprinting jos juoksija kantoja tai kyyneleitä lihasten. Kipeä jalka lihaksia voi tapahtua ei oikein lämpenee lihakset ennen sprinting, samoin. On tapoja hoitaa lihaskipuja, joita ilmenee pikajuoksun, joko yksinään tai yhdessä muiden hoitojen. Esimerkiksi yhteinen hoito lihaskipua jälkeen sprinting on lepoa, jäätä, puristus ja korkeus, tunnetaan lyhenteellä riisiä. Tämä yhdistelmä hoito tarjoaa enemmän helpotusta potilaalle kuin vain yksi hoitomenetelmistä yksin. Ohjeet
  Miten hoitoon kipeä jalkojen lihaksia Sprint Training
  1

  Rest teennäinen jotta helpotusta kipeä lihaksia. Stressiä loukkaantui alueella, erityisesti muodossa toistuvat liikkeet, voi aiheuttaa kipua lisätä. Pysy pois vaikuttaa jalka mahdollisimman paljon ja välttää sprintti koulutusta, kun lihas paranee.
  2

  käyttö jää ja muut kylmä terapia auttaa kipeä lihaksia paremmin kuin se lievittää kipua, turvotusta ja lihaskouristuksia. Ice on edullinen, ja useimmat ihmiset saavat jään heti. Täytä muovipussiin jääpalojen tai jäämurskaa ja kääri muovipussiin pyyhe. Levitä suoraan lihaksiin noin 15 minuuttia.
  3

  Nosta jalka auttaa vähentämään turvotusta. Turvotus, turvotus, voi olla tuskallista, joten vähentää turvotusta voi poistaa arkuus tai kipua. Nostaa jalan lepää sen tyyny.
  4

  Käytä side kipeä lihaksia auttaa puristamaan kipeä, mikä vähentää kipua. Pakkaus voi auttaa kipeä lihaksia auttamalla vähentämään turvotusta. Käytä elastinen side, kuten Ace sideharsoa, ja kietoa teennäinen.
  5

  Kohtele vakavia vammoja, kuten Gilmore nivus, joka voi esiintyä pikajuoksijat, voi vaatia vierailu urheilu- kuntoutuksen asiantuntija. Sprinters jotka kokevat Gilmore nivusten voi olla kipeä lihaksia ja jäykkyys reiteen lähellä lantion alueella. Potilaat saattavat pystyä osallistumaan kuntoutusta, joka voi vahvistaa teennäinen ja lisätä joustavuutta lihaksiin.
  6

  Hieronta tai venyttää teennäinen tarjota helpotusta lihaksia, jotka ovat ahtaat. Venytä vasikka nojaten eteenpäin molemmat kädet seinälle ja laittaa paino vaikuttaa jalka ja taivutus polvi. Jos lamaannuttaa vaikuttaa, vedä vaikuttaa jalka ylöspäin kohti päätäsi. Jos reisilihaksen on ahdas, yritä pitää kiinni tuolin ja vetämällä jalka ylös kohti takaisin venyttää reisien alueella.
  7

  vähentää kivun kipeä lihaksia ottamalla over-the-counter kipu lääkitys kuten ibuprofeeni tai parasetamoli. Tämäntyyppiset lääkkeet vähentävät tulehdusta ja turvotusta, joka voi aiheuttaa lihasten arkuus.