| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto |
  • Kuinka ajaa Gate River Run 15k USA Championship

Tuhannet juoksijoita ja katsojia pään Jacksonville, Florida, vuosittain Gate River Run, 15 kilometrin (9,3 kilometriä) jalka rotu, joka katkaisee polun kautta kaupungin kaduilla ja siltoja hajallaan St. Johns River. Tapahtuma, joka juhli 33. vuonna 2010, tasapeliä viiden minuutin milers ja hidas lenkkeilijät samankaltaisia. 2011 kukkaro sisältää 80000 dollaria arvosta voittoja myös 12,000 dollaria pääpalkinnon, mutta valtaosa juoksijaa haaste on juuri lopettamassa kilpailu, varsinkin kun se tulee skaalaus Hart Bridge Mile 8, joka tunnetaan myös nimellä "Green Monster. " Älä anna rodun pelotella sinua, vaikka. Jopa noviisi juoksija voi saada valmiiksi muutamassa viikossa. Asiat Tarvitset
    lenkkitossut
    Cushy puuvillasukat
    Näytä lisää Ohjeet
    1

Get pumpataan. Toisin kuin hyväntekeväisyys 5K, Gate voi olla peto juoksijoille kaikilla taitotaso. Kartoittaa yhdeksän tai 10 meripeninkulman aikavälillä noin viikko ennen kisaa varmistaa olet tyytyväinen matkan. On koulutusohjelmia, myös isännöi Jacksonville 1. sija Urheilu ja JTC käynnissä. Ajattele "sohva-to-puolimaraton"-ohjelma. Se voi tuntua ylilyönti, mutta etäisyys ei ole niin paljon enää.
    2

Rekisteröidy. Rekisteröidy verkossa virallisen Gate River Run verkkosivuilla tai kääntyä muodossa Jacksonville 1. sija Sports joko henkilökohtaisesti tai US Mail.
    3

Head juoksijan expo. Kilpailunumeroiden ja sähköisen ajoitus pelimerkkejä jaetaan kahteen edeltävinä päivinä kilpailu. Expo sijainti voi muuttua, mutta yleensä pidetään Jacksonville messualue vieressä Everbank Field.
    4

Etsi lähtöviivalla. Gate River Run käynnistyy välillä Metropolitan Park ja Everbank Field (koti National Football Leaguen Jacksonville Jaguars). On tuhansia pysäköintipaikkoja viereiselle tontille, mutta jotkut juoksijat saattavat haluta hyödyntää metrin pysäköinti keskustassa - maksut ovat vapaat viikonloput ellei toisin lähetetty - niin, että he voivat tehdä yhden tai kahden kilometrin lenkille ja lähtöviivalla kuin lämmetä.
    5

Ota pakkaus. Jos olet Speedster, niin lähelle lähtöviivalle kuin voit. On tuhansia ihmisiä, jotka pakata yhteen alussa ja möhkäleitä ne lenkkeilijät varmasti pitää sinut takaisin, jos aiot mitä alle kahdeksan minuutin vauhtia. Kuitenkin, jos aiot tehdä run-kävellä tai haluaisi sysätä lastenrattaat, saatat olla mukava alkaa taaempana. Kokeneet ja eliitti juoksijat voivat ilmoittautua kylvetään tehtävissä, jos ne voivat vahvistaa aiemmin rotu kertaa.
    6

Odota aseen. Koska joukko ihmisiä osallistuu turnaukseen, järjestäjät pyytää kaikkia olemaan, Uusimmat 8 am Kuuntele tykki räjähdys 08:30 aloittaa reitin. Top 25 naisjuoksijalle annetaan viiden minuutin etumatkaa, jotta he voivat kilpailla tiukasti keskenään.
    7

nauttia maisemista. Aallon asukkaita ja katsojaa, jonka reitti yllyttää juoksijoita. Katso St. Johns rullan alle Main Street Bridge ja maiskuttaa vastaan ​​Southbank kun läpi San Marco-osassa.
    8

Kaustinen. Muista pitää sammutettua veden kanssa, joka jaetaan kupeissa koko kurssin.
    9

Scale "Green Monster". Pian ohitat Mile 7 merkin, voit etunenässä Hart Bridge. Älä anna rinne saat päähäsi. Se vain menee päälle puolen kilometrin ja loppuajan on kirjaimellisesti alamäkeen.
    10

Juhli. Mene takaisin expo-alue, jossa on ilmaisia ​​välipaloja ja olutta. Kehuskelevat saavutus muille juoksijoille. Mutta olla kohtelias ja kuunnella niitä kehuskella, too.