| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Onko sinulla on vapaa-aikaa lenkkeillä?

  Lenkkeily on liikunta, joka tarjoaa pitkä lista terveyshyötyjä, mutta et saa mitään niistä ellet sitoutua järjestämässä aikataulun tehdä aikaa liikuntaan. Vaikka johdat kiireinen elämä, antaa itsellesi 30 minuuttia päivässä lenkkeily voi parantaa fyysistä terveyttä ja henkistä hyvinvointia. Vaadittava aika

  teknisesti, voit ottaa minuuttinen lenkille, mutta saat enemmän terveyshyötyjä, kun enemmän aikaa toimintaa. US Department of Health and Human Services neuvoo, että aikuiset saavat vähintään 150 minuuttia kohtalaisen aerobista liikuntaa viikossa. Jos jaat tämän ohjeen joukossa seitsemän päivää viikossa, 25 - tai 30-minuutin lenkille auttaa ylittämään 150 minuuttia. Vaikka ohje tuntuu paljon aikaa, murtamalla useita päiviä tekee siitä helpommin saavutettavissa.
  Luontiaika

  Kun olet vähän aikaa, joko työn takia sitoumuksia, perhe-elämän tai kiireinen sosiaalinen aikataulu, se voi olla haastavaa luoda aikaa lenkille. Jos löydät sen vaikea saada ulos ovesta lenkille, harkitse se osa päivittäistä rutiinia. Esimerkiksi ottaa 30 minuutin lenkille joka aamu heti heräät, ja ennen pitkää siitä tulee osa päivän. Jos tarvitset lisää motivaatiota, rekrytoida ystävän tai perheenjäsenen lenkille kanssasi. University of Maryland Medical Center suosittelee myös saada koira - ottamalla koiran lenkille, olette molemmat saada päivittäistä liikuntaa.
  Hölkkä Edut

  Lenkkeily on aerobinen liikunta, joka auttaa sinua pitämään terve. MayoClinic.com toteaa, että aerobinen liikunta auttaa sinua polttaa kaloreita nopeasti menettää rasvaa, parantaa kestävyyttä, vahvistaa sydäntä ja verenkiertoelimistön, parantaa immuunijärjestelmää, vähentää mahdollisuus kehittää vakavia terveydellisiä edellytyksiä, kuten korkea verenpaine ja parantaa mielialaa. Parempi Health Channel raportoi, että koska lenkkeily on painoa kannattava liikunta, se myös auttaa vahvistamaan luustoa.
  Juoksumatto Juoksu
  p Jos jatkat haastetaan tekemään aikaa teidän päivä lenkkeily, pitää ostaa juoksumatto ja lenkkeily kotona. Juoksumatot on monia etuisuuksia, kuten seuranta pituus workout ja jonka avulla voit seurata sykettä. Jos asut alueella, jossa kolea sää on yhteinen tai sinulla ei ole turvassa lenkkeily lähistöltä, juoksumatto voi olla vastaus. Kotona, voit asioita yhtä harjoittelun aikana. Esimerkiksi ottaa lenkille kun katsella illalla uutisia.