| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Pilates Ring Liikunta Ohjeet

  Joseph Pilates, perustaja Pilates harjoitukset, keksi mitä kutsutaan "Magic Circle", joka on rengas, jota voidaan käyttää parantamaan Pilates harjoitukset. Se on erityisen hyvä työ reidet, rinta ja käsivarret. Välillä on eroja, kuten kevään ympyrät, jotka mahdollistavat vastus muuttuu antama rengas ja Flex Ring Toner että on ylimääräistä pehmusteet kahvat lisämukavuutta. Riippumatta siitä, millaisia ​​ympyrä tai rengas käytät, Pilates rengas lisää vaihtelua ja haastetta rutiini. Takaisin puristimet

  hyvä harjoitus sävy takaisin, takana hartiat ja kädet on tehdä puristimia rengas selän taakse. Nouse ylös ja pidä rengas takana alaselässä kädet ojennettuina. Kämmenet toisiaan kohti. Paina rengas yhdessä vedät hartiat taakse. Pidä selkä ja kyynärpäät suoraan. Onko 10 puristimia 2 sekunnin pitoon ja sitten 10 nopeaa pulssia. Työskennellä jopa kolmet. Voit myös tehdä tämän istuu vakautta pallo enemmän Keskeinen haaste.

  Kolme päivää viikossa vastarintaa koulutusta on tarpeen lisätä voimaa. Älä odota enempää kuin 72 tuntia välillä liikuntaa tai lihaksia alkaa surkastumista tai saada heikompi.
  Chest puristimet

  rintaprässin kanssa rengas, molemmat taivutettu aseiden ja suorat käsivarret, sävy rinta, käsivarret ja olkapäät. Pidä rengas edessäsi kanssa kyynärpäät koukussa ja kämmenet kahvat. Kyynärpäät ovat rinnakkain lattialle. Voit seistä tai istua pallo. Rengas on edessä rintaa. Paina rengas yhdessä kämmenten 10 kertaa. Laajenna kädet suorina ja tehdä 10 nopeaa pulssia. Työskennellä jopa kolmet.
  Reidet

  Side-makaa jalka hissit ja painaa ovat yleisimpiä harjoituksia, että rengas on käytetty. Ne on helppo tehdä ja erittäin tehokas ulko-ja sisäpuolen reiden kiinteytymistä. Makaa oikealla puolen kanssa oikea kyynärvarsi maahan niin, että olkapää on rekennettiin ylös lattialta. Aseta rengas välillä nilkkojen kanssa kahvat lepää jokaisen jalan. Paina vasemmalla jalalla 10 kertaa, jolla jokainen painallus 2 sekunnin ajan. Tee sitten 10 nopeaa pulssia. Ota vasen jalka ja laita se sisällä rengas ja päälle oikea jalka. Nyt nosta vasen jalka ilmassa ja paina vasten rengas 10 kertaa 2 sekunnin pitoon. Seuraa tätä 10 nopeaa pulssia rengasta vasten palaamatta vasemman jalan oikean jalan. Vaihtaa puolta toimimaan oikealla puolella. Työskennellä jopa kolmet.
  Pilates Videot

  Voit käyttää rengas sekä mahdolliset matto Pilates videoita olet tai voit ostaa Pilates videoita nimenomaan rengas. Matto Pilates video, joka ei ominaisuus rengas voidaan muokata myös rengas. Yksinkertaisesti sanottuna renkaan välillä nilkat, kun teet harjoituksia jalat suoraksi ilmassa kuin Satoja tai välillä reidet (polven yläpuolelle) harjoituksissa polvet koukussa, kuten muutettu Rolling Like Ball liikuntaa. Open Leg Rocker ja Teaser muitakin hyviä harjoituksia voit käyttää rengas.