| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Älä Viisto harjoitukset auttavat laihduttaa vyötärölinja?

  Kuntoilu vino lihakset auttaa laihduttaa vyötärölinja yhdistettynä aktiiviseen sydän, voimaharjoittelua ja terveellistä ruokavaliota. Jos haluat tehokkaasti kutistua teidän vyötärölinja, paikan päällä tapahtuva koulutus teidän obliques yksin ei tee sitä. Mukaan American neuvoston Liikunta, paikalla vähentäminen on myytti, että kerralla uskottiin yleisesti, mutta on sittemmin vääräksi tutkimus. Kaikin keinoin, pitää tehdä niitä harjoituksia, jotka toimivat oman obliques, mutta varmista, että olet myös sisällyttää täyden spektrin workout rutiini ja noudattaa terveellistä ruokavaliota. Kuntoilu Viisto Lihakset

  vino lihakset, joskus kutsutaan puolella vatsa, ovat mukana, kun taivuta sivulle tai kiertää vyötärön. On monia harjoituksia, jotka kohdistuvat obliques, yksi yleisimmistä on vyötärö-kiertämällä vino alamäki. Toiset voit kokeilla seisot puolella mutkia tai ilman painoja, puoli-valehtelee V harjoituksia, jossa nostat jalan tai jalat samanaikaisesti ylävartalo; puolella lankku ja käyttämällä vyötärö-kiertämällä koneiden salilla. Saat parhaat tulokset, tehdä viisikymmentäkahdeksan yli kaksi sarjaa niin monta toistoa kuin mahdollista. Muista lämmitellä 10-15 minuuttia sydän ja joitakin venyttely ennen harjoittelua your abs.
  Exercise suuntaviivojen

  terveyshyötyjä, Centers for Disease Control ja Ennaltaehkäisy suosittelee, että saat vähintään 150 minuuttia viikossa kohtalaisen sydän ja kaksi istuntoa voima-koulutus lyömällä kaikki suuria lihasryhmiä. Jos tavoitteena on päästä eroon itsepäinen vatsa rasvaa, sinun tulee kaksinkertainen määrä sydän-tai jopa intensiteetti voimakasta tasolla samassa ajassa ja tehdä voimaharjoittelua kolme-neljä kertaa viikossa, on varmasti toimi saman lihasryhmän kaksi päivää peräkkäin. Sinun vino harjoitukset lasketaan voimaharjoittelua, mutta muista myös työskennellä jalat, kädet, ylävartalo ja takaisin.
  Terveellisen ruokavalion

  Syöminen terveellistä ruokavalio on tärkeää irtoaminen tuumaa. Käytä osa valvontaa; syövät enemmän pieniä aterioita verrattuna vähemmän supersize ateriat oman aineenvaihduntaa ja auttaa polttamaan kaloreita tehokkaammin. Syö vähärasvaista proteiinia ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, kuten täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia. Vältä yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja, kuten elintarvikkeita, jotka sisältävät puhdistetut jauhot tai sokeri. Pysy kaukana "huonoja" rasvoja kuten margariinia ja voita, ja korvata ne "hyviä rasvoja", kuten oliivi-ja rypsiöljy. Näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla voit laihtua ja myös antaa muita tärkeitä terveyshyötyjä.
  Terveellisyys

  Laihdutus vyötärön on terve pyrkimys. On olemassa kahdenlaisia ​​rasvaa, että jatkat vatsaan - sisäelimiin, joka kertyy ympärille elinten ja ihonalaisen rasvan, joka on aivan ihon alla. Menettää liikaa sisäelimiin voi vähentää riskiä vakavia terveydellisiä kysymyksiä, kuten sydän-ja verisuonitautien, tyypin 2 diabetes, rintasyöpä ja sappirakon toimintahäiriö. Ihonalainen rasva on enemmän haastetta menettää kuin viskeraalisen rasvan, mutta ottaa liikaa se kuljettaa vähemmän terveysriskejä.