| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Asiat Carry liikunnan harrastamiseen Gym

  ottaa kuntosali laukku, joka sisältää kaikki harjoituksen olennaiset voi tehdä eroa saada hyvä harjoitus ja vain kunnossa harjoitus. Lisäksi monet kuntosalit ovat tietyt vaatimukset ja etiketti sääntöjä että jäsenten täytyy noudattaa. Tietämättä, mitä laittaa kuntosali pussiin voi helpottaa kiinni näitä sääntöjä, kun pitää sinut turvassa ja vähentää sairauksien riskiä. Nesteytys

  Tuo vesipullo mukaasi kuntosalille joten voit pitää itse sammutettua. Pysyminen sammutettua harjoituksen aikana on tärkeää, koska mukaan American College of Sports Medicine, nestehukka voi vaikuttaa kielteisesti urheilullinen suorituskyky ja laukaista lihasten väsymistä, huono koordinointi ja kramppeja. He suosittelevat juominen jopa 8 unssia vettä jokaista 15-20 minuuttia liikuntaa aikana 60 minuutin harjoitus. Pidempään liikuntaa, he suosittelevat juominen urheilujuomaa sijaan. Ottaa oma vesipullo on myös hygieeninen kuin käyttämällä kuntosalin suihkulähteen.
  Hygiene

  kestää vähintään kaksi pyyhkeet mukaasi kuntosalille - yhden pyyhkiä hikeä kasvosi, ja muut pyyhkiä koneen kun olet tehnyt. Vaihtoehtoisesti voit käyttää desinfiointi spray ja paperipyyhkeitä, jos oma kuntosali tarjoaa heille. Jos aiot ottaa suihku kuntosali treenin jälkeen, harkitsee ylimääräisen pyyhkeen. Pieni pullo käsihuuhde tai puhdistuspyyhkeet voi myös tulla kätevä kun aivastelua ja yskää. Myös tuo oma varvassandaalit, deodorantti, saippua, meikki ja hiusharja.
  Music

  Vaikka monet kuntosaleja soittaa musiikkia, tuo MP3-soitin lempisävelistäsi voi vaikuttaa myönteisesti workout. Mukaan American neuvoston Liikunta, musiikin kuuntelu stimuloi voit siirtyä voittaa ja häiritsee sinua epämukavuutta käyttäessään. Myös nopeampi syke, voimakkaampi workout on. Aika voi tuntua mennä nopeammin ja käyttäessään tulee miellyttävämpää. Tuo kuulokkeet, koska kaikki eivät ehkä soittolistalle.
  Workout tarvikkeet
  p Jos et halua käyttää matot tarjoamia kuntosali, tuo oma harjoitus matto. Lisäksi, jos haluat käyttää liikunnan bändejä tai hyppynaru, tuo oma, jos kuntosali ei tarjota heille. Voit seurata sykettä ja liikunta edistystä, sykemittarille ja liikunta log tulla kätevä. Muut tarvikkeet, että sinun kannattaa käyttää myös harjoitus käsineet Suojaa kätesi, kun nostamalla painoja, hihnat suojata pitoa, koulutusta vyö ristiseläntuella tai polven ylireagoi tukea polvinivelet.