| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Liikunnan merkityksen kehittämiskeskuksen Your Body

  Säännöllinen liikunta auttaa elimistöä kehittämään kohti suurimman fyysisen ominaisuuksia ja se lisää mahdollisuuksia pidemmän, terveemmän elämän. Toisaalta käyttämättä jättämistä ei voi vain estää kehitystä luut, lihasten kestävyyttä, lihasvoimaa ja verenkiertoon, mutta myös vaikuttaa lihavuuteen, mikä puolestaan ​​tekisi sinulle enemmän alttiita monia kivuliaita, sairauksiin. Bones

  Vaikka ihmisen luita kasvu pysähtyy pituusero vuotiaita 18 ja 25, vanha luukudoksen jatkuvasti korvataan uusilla luukudoksen, ei vain poistaa kuluneet tai loukkaantunut luun, vaan auttavat luun muuttamaan vahvuus vastauksena muutoksiin mekaanista rasitusta, toteaa professori Gerard Tortoran teoksessaan "Principles of Human Anatomy." Sitä paitsi riippuen tiettyjä mineraaleja, vitamiineja ja hormoneja, luuston kehitys sekä nuorten ja aikuisten riippuu osittain mekaanisia rasituksia löytyy supistuminen lihaksia ja vedä painovoiman mukana liikunta, ehdottaa Tortoran.
  Endurance

  lihassoluja pienenevät progressiivisesti läpimitaltaan taas nähdä lasku määrä niiden supistuvien proteiinien jos lihas jää käyttämättä pitkään, toteaa Arthur Vander, James Sherman, ja Dorothy Luciano Kirjassaan "Ihmisen fysiologia." Matalan intensiteetin, pitkäkestoinen liikunta, kuten juoksu tai uinti, lisää mitokondrioiden määrä ja lihassyiden, määrä kapillaareja noin niitä kuituja, ja määrä oksidatiivisen entsyymien niitä kuituja. Nämä muutokset, lisäämällä nopeutta ja tehokkuutta aineenvaihduntareaktioiden sisällä lihaksia, voi nostaa liikunnan kestävyyttä 200 300 prosenttia, ehdottaa Vander et al.
  Strength

  määrin kompromissi välillä kestävyyttä ja voimaa liikunta, joka lisää kestävyyttä kaventumassa koon lihassyiden joutuneet alentamaan voimaa, toteaa Vander et al. Sen sijaan, lyhytkestoisia, korkean intensiteetin liikunta, kuten painon nostamiseen, halkaisijaa laajentavan lihassyiden lisäämällä synteesi proteiineja, jotka muodostavat nämä kuidut. Tällainen liikunta lisäksi lisää synteesin entsyymejä, jotka tekevät enemmän energiaa käytettä lihaksen, eli glykolyyttisiä entsyymejä, jotka hajottavat glukoosia. Seurauksena sekä lisääntynyt kuidun halkaisija ja lisääntyneisiin glykolyyttisten entsyymejä, lihasvoima kasvaa, huomauttaa Vander et al.
  Hapenkulutus

  Kaikki kestävyysliikuntaa nostavat hapenkulutus tiettyyn pisteeseen asti. Siinä vaiheessa maksimaalinen hapenkulutus (MOC), ei ole kiinnitetty vaan se pikemminkin lisää mukaan oman vakituisen liikunnan, voimakas, pitkäaikainen fyysinen harjoittelu voi lisätä MOC 15 25 prosenttia, toteaa Vander et al. Tämä tapahtuu, koska kestävyyttä liikunta lisää veren määrää sydän voi pumpata jokaisen iskun. Tämä puolestaan ​​heijastuu liikunnan vaikutuksista sydän sekä liikunta kyky lisätä veren määrää ja määrän verisuonten lihasten, ehdottaa Vander et al.
  Terveys
  < p> Sikäli kuin liikunta voivat auttaa sinua välttämään lihavuutta, se voi auttaa loitolla lukuisia vaaroja kehon kehitystä. Nämä vaarat, lihavuuteen, myös liikunta-intoleranssi ja kipu kantavissa nivelissä, erityisesti polvissa, sepelvaltimotauti, diabetes, sappikivet, korkea verenpaine, sydän-ja verisuonisairaudet, rinta-, kohdunkaulan, kohdun limakalvon ja maksan syöpä naisilla, eturauhasen , paksusuolen ja peräsuolen syöpä miehillä, toteaa Sue Huether ja Kathryn McCance kirjassaan "Understanding Pathophysiology."