| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten treenata ilman painoja

  Kun kesällä aivan nurkan takana, on ymmärrettävää haluta yritys, muodoltaan tai kiinteyttää. Useimmat tytöt kuin pojat, jotka näkevät varpaillaan. Useimmat kaverit haluavat tyttöjä, jotka ovat riittävän turvalliseksi heidän kehon kuva pukeutua uimapuvut. Mutta mitä jos et näe varpaita? Mitä jos et tunne liian mukava, että kaksiosainen? Ensinnäkin, se on ok. Olet täydellinen sellaisena kuin olet. Mutta niille, jotka haluavat menettää muutaman kilon tai parantaa niiden ruumiinrakenne, nämä vaiheet, yhdistettynä hieman kovaa työtä ja paljon omistautumista, auttavat sinut minne haluat. Asiat Tarvitset
  Gym vaatteita voimistelu
  vahva työmoraali
  Kärsivällisyys
  vesipullo
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Go lenkille. Huomaa, että sanoin "ajaa", ja ei sanonut "lenkille." Running on tehokas tapa polttaa pois sekä kaloreita ja rasvaa. Jopa kolmekymmentä minuuttia käynnissä päivä menee pitkä tapa saada ja pysyä kunnossa. Muutama kuukausi sitten lopetin nosto ja lähti juoksemaan. Olen pian huomasin paidat sovittamalla paremmin ja karsittu vyötärönympärys. Jos et usko minua, kysy itseltäsi, kuinka monta vetelä maiden juoksijat näet. Käynnissä on myös kustannustehokas, koska se vaatii vain pari voimistelu ja muutama vapaa minuuttia.
  2

  mennä uimaan. Uinti on samanlainen sydän etuja käynnissä, yksi ero: lisääntynyt lihasten kasvua. Ajossa kerääntyy jalkojen lihasten, uinti toimii koko kehon. Vaikka deceivingly uuvuttavaa, uinti on melko rentouttava tapa saada kuntoon.
  3

  Työ ydin. Useimmat kuntosaleja tai Kuntosalit ovat lääketieteen palloja tai osuvasti nimetty ydin palloja. Käytä niitä. Nämä pallot kunnossa lihakset auttaa siirtämään painon ja ohjausliikkeitä. Ajattele ytimessä keskus, jossa voimaa lisääviä liikkeitä peräisin. Lisäksi vahva ydin lievittää alaselän kipu.
  4

  Suorita calisthenics. Muista nämä typerä mustavalkoinen videoita lasten ryhmiä tekemässä jump-n-liittimiin käytit katsella lukiossa PE luokka? No, pitää sarkasmia, koska hyppy-n-liittimet ja kaikki nämä muut naurettavaa etsivät harjoitukset työtä. Keuhko, vuorikiipeilijää, painoton teho kyykky ja kyllä, jump-n-liittimet, ovat kaikki hienoja tapoja työskennellä eri puolilla lihaksia. Et luultavasti saa valtavia, mutta voit olla kunnossa. Ja se on tärkeintä.