| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Super Set Painot

  Yksi perus keskeisiä periaatteita bodaus on, että lihas on "väsynyt ja käyttää" jälkeen se tavanomaisessa käytössä, tämä aiheuttaa lihasten liikakasvu (tai kasvaa). Hyvä tapa tehdä lihakset kasvavat on korostaa heitä ulos "supersetting." Supersetting on melko helppo käsite (hieman vaikeampi todellisuudessa!). Sinun tarvitsee vain valita kaksi tai kolme harjoitusta, jotka kohdistuvat saman lihasryhmän ja suorittaa yksi oikea toisensa jälkeen ilman (tai hyvin vähän) levätä. Tässä on, miten se tehdään. Asiat Tarvitset
  pääjoukko toimintasuunnitelma
  Painot /koulutusmateriaalia
  harjoitus kumppani /kouluttaja (ihanteellinen, mutta ei välttämätöntä) finnish hyvä pre-workout aterian, joka yhdistää monimutkaisia ​​hiilihydraatteja ja proteiinia

  Näytä lisää Ohjeet
  Miten pääjoukko Painot
  1

  Selvitä, mitä lihas ryhmä aiot työskennellä kanssa supersets. On viisasta olla pääjoukko lihasryhmän päivänä olet käyttänyt että lihaksen "toissijainen tavoite" teidän käyttää rutiininomaisesti. Esimerkiksi kun treenaat rintaa aina käyttää paljon ojentaja, niin et aio tehdä ojentaja päivänä rintaa workout.
  2

  Place kaikki kolme suunniteltua harjoituksia lähistöllä ja varmista, että et ole tullut "kuntosali sika." Jos esimerkiksi supersetting hauis perustettu saarnaaja penkki, tangoille ja vasara kiharat ja suora barbell enemmän kiharat. (Nämä harjoitukset ovat vain esimerkkejä. Voit pääjoukko monia erilaisia ​​harjoituksia.)
  3

  Vähennä painoa, jota normaalisti nostaa vähintään 10 prosenttiin. Voit itse tarvitse pudottaa sen yli 10 prosenttia, kun aloitat. Älä mene lankaan, kuinka "kevyt" ensimmäiset voi tuntea, että kerran olet viimeksi asetettu aiot tuntea ja aistia ero.
  4

  Esimerkistä käytettiin vaiheessa 2, alkaa saarnaaja penkki ja tehdä vähintään 8-10 toistoa harjoituksen säilyttäen erinomainen muoto. Heti kun olet tehnyt ensimmäisen harjoituksen voit siirtyä tangoille ja vasara kiharat, ja sitten barbell. Lepoajan väliin harjoitus pääjoukko olisi minimaalinen. Sinun tehtäväsi on väsymys lihas ryhmä. Lepo antaa lihaksia rebound. Sinun tehtäväsi on väsymys, joka johtaa kasvuun.
  5

  Nyt voit levätä 60-120 sekunnin välillä sarjaa supersets riippuen overconditioning ja tavoitteet. Supersets ei vain avulla voit lisätä kokoa, mutta voi rikkoa workout ja lisätä joitakin kaivattuja mauste!