| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Basic Aloittelija Kahvakuula rutiinit Vanhukset

  Ikääntyminen ei enää määritellä stereotypioihin neulonta mummojen ja isoisät rocking niiden puheenjohtajat koko päivän. Liikunta ja muiden terveiden elämäntapojen tottumukset auttavat pitämään ihmisiä kestävää elämänlaatua. Vaikka et ole koskaan käyttänyt ennen, voit aloittaa Kahvakuula voimaharjoittelu ohjelma tänään. Vastus harjoituksia painoilla voit parantaa luuston terveyteen, lihasvoimaa ja nivelten liikkuvuutta. Ei väliä ikäsi, saat lääkärin OK ennen alkua ja alkaa keinuvat ne kettlebells. Valitse Kahvakuula

  Kahvakuula painon valitset riippuu kuntotason. Vain koska olet vanhempi ei tarkoita olet automaattisesti noviisi ja pitäisi valita kevyin Kahvakuula käytettävissä. Valmentaja Israel A. Sanchez, vanhempi Kahvakuula käsitteitä ohjaaja Washington State University, suosittelee Kahvakuula painoja perustuu fyysinen kunto ja paino. Lääkäri ja fitness ohjaaja voi auttaa sinua valitsemaan sopiva paino.
  Warm Up

  Älä vain napata Kahvakuula ja aloittaa keinuvat villisti. Lämmittää kehoa tekemällä kevyttä aerobista liikuntaa ensin. Warm-up liikunta voi olla yhtä helppoa kuin marssivat paikka tai reipasta kävelyä. Seuraa lämmittelyn joitakin venyttely valmistaa lihaksia tehokkaampaa Kahvakuula harjoitus. Lämpenee kehon lisää veren virtausta lisäämällä sykettä ja ruumiinlämpöä. Venyttely auttaa rentoutumaan lihaksia ja valmistautua Kahvakuula harjoituksia.
  Perusharjoittelulle

  Sinun täytyy suorittaa Kahvakuula harjoituksia oikeassa muodossa, se ei ole väliä jos olet 25 tai 65 - jos käytät huono muodossa, sinun riski vamman. Fitness ohjaaja, sertifioitu Kahvakuula koulutus, voi opettaa sinulle miten tehdä harjoituksia. Mukaan Kettlebellbasics.net, aloittelija eläkeläiset voivat aloittaa tekemällä yksi tai kaksi puoli Turkish get-up harjoituksia, yksi kummallakin puolella; 10 Kahvakuula kyykky ja 10 Kahvakuula deadlifts. Rest niin paljon kuin haluat kunkin sarjan harjoituksia. Toista tämä joukko harjoituksia kaksi tai kolme kertaa, jos voit. Muista jäähtyä harjoituksen jälkeen ja venytellä lihaksiasi.
  Safety

  Ei ole väliä kuinka huolellinen olet, nostamalla painoja mukanaan loukkaantumisriskiä. Kahvakuulat ovat yleensä turvallisia oikein käytettynä ja oikeassa muodossa. Herkin osa kehoa on selkää, joten ole varovainen, kun nostat ja svengaava kettlebells ja varmista, että jalat istutetaan tukevasti lattialla. Edetä hitaasti helppo, aloittelija harjoitukset vaikeampaa Kahvakuula liikuntaa. Pidä selkä suorassa linjassa ylhäältä päätäsi lantiolla. Seiso jalat hieman laajempi kuin lantion nostettaessa auttaa ylläpitämään tasapainoa.