| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Reisi Harjoitukset makuuasennossa on takaisin

  Sillä ei ole väliä, jos olet urheilija tai kotiäiti, vahva reidet ovat välttämättömiä terveen elämän, koska jalat ovat tukeanne perusta. Ilman vahvaa reidet monet päivittäisiin toimintoihin, kuten kävely ylös ja alas portaita tai päästä sisään ja ulos auton, olisi vaikeaa. Voit suorittaa monia seisoma reisi-voimaharjoituksia salilla kun työskennellään kalliita laitteita. Mutta edullinen vaihtoehto on valita useita harjoituksia tehdä kotona, kun makaa selällään. Reisilihakset

  valittaessa tehokkain harjoituksia sisällyttää reiteen workout, se auttaa tietää suuria lihaksia reidet. Ryhmä neljä lihakset muodostavat nelipäisiä, kutsutaan yleisesti nimellä neloset, ja sijaitsevat edessä reiteen. Neloset ovat avainasemassa laajentaa polvi ja suoristus jalka. Alasajon takana reidet ovat takareisien, ryhmä kolme lihaksia. Takareisien ovat mukana polven fleksio ja hip laajennus. Adductors ovat ryhmä kolmen lihaksia pitkin sisälle reidet. Nämä lihakset ovat mukana, kun tuo jalat kohti keskiviivan kehon, kuin sinäkin, kun puristamalla reidet yhdessä.
  Neloset Liikunta

  jalkojen nostoja on yksi käyttää tehokkaasti toimii ja vahvistaa oman neloset. Makaa selälläsi jumppamatto ja aseta kädet teidän puolin kämmenten alas. Taivuta vasen polvi ja laita vasen jalka tasainen matolla. Suoristaa oikea jalka, flex teidän jalka ja kohta varpaita kohti kattoa. Kiristää neloset ja nosta oikea jalka kahdeksan 10 tuumaa pois matto. Pidä asento viisi sekuntia, hitaasti laske jalka matto, loput kaksi sekuntia ja toista. Kun 12 jalka nostaa teidän oikea jalka, toista vasemmalla jalalla.
  Takareisien Liikunta

  pyyhe ja tasainen lattia, voit kohdistaa lihaksia takana reisien kanssa lamaannuttaa kiharat. Lie ylöspäin lattialle, taivuta polvet 90 astetta, aseta pyyhe jalkojesi alta ja laittaa jalat pyyhe. Laita kädet lattialle kämmenet alas tukea. Flex jalat, kohta varpaita kohti kattoa ja nosta lantiota 3-4 tuumaa. Pitäen lantio irti lattiasta koko harjoituksen, suoristaa ja liu'uta jalat eteenpäin niin pitkälle kuin voit, siirrä ne takaisin ja toista 10-12 kertaa.
  Lähentäjät Liikunta

  Vahvista adductors kanssa sivuttain leikkaava potkuja. Makaa selälläsi jumppamatto ja laittaa kädet teidän puolin kämmenten alas. Jalat yhdessä ja suora, taivuta lantiota ja nosta jalat 45 asteen yläpuolella matto. Osoita varpaat ja avaa jalat leveään "V" ja sitten nopeasti sulkea ne. Aina kun suljet jalat, ristiin yksi edessä muita. Esimerkiksi ensimmäistä kertaa pistää jalat, rajat teidän oikea jalka yli vasemmalle. Seuraavan kerran kun suljet jalat, ristiin vasemman jalan yli oikealle. Toista sivuttain leikkaava liikkeet kunnes olet suorittanut 12-15 jakosuotimet jokaisen jalan.
  Vinkkejä ja huomioitavaa

  Suorita lyhyt, viiden minuutin aerobinen lämmittely koostuu valoa lenkille, HYPPYNARUN tai ratsastus kuntopyörä valmistella lihaksia harjoituksia. Voit tehdä joitakin harjoituksia haastavampaa, yksinkertaisesti hihna pari nilkka painot. Jos et ole koulutettu pitkään tai olet uusi käyttää, saada OK lääkäriltä ennen kuin teet reisi harjoituksia.