| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka käyttää Pieni Medicine Balls Shoulders

  lisäksi muotoiluun hartiat, vastus koulutus antaa toiminnallista voimaa jokapäiväiseen toimintaan. Jokainen perustuu toimiville vahvuus hartiat kantaa elintarvikepusseja, hakea matkatavarat hattuhyllylle lentokoneessa, tai turvallisesti nostin pienen lapsen päälle hip tai takaisin possu takaisin ratsastaa. Käyttämällä pieni lääketieteen palloja rakentaa tätä toiminnallista voimaa ja on olemassa keinoja ylös ante jos olet diehard kehonrakentaja, too. Lihaksia, jotka tukevat olkapään nivelet ovat ns kiertäjäkalvosimen lihakset: subscapularis, supraspinatis, infraspinatus ja teres vähäinen. Asiat Tarvitset
  (2) 1 lb Medicine Balls
  (2) 2 lb Medicine Balls
  (2) 3 lb Medicine Balls
  (1) 4 lb Medicine Ball
  (1) 5 lb Medicine Ball
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Aloita seisoo ja pitämällä yhden 3 - tai 4-pound kuntopallo käsien välissä. Jalkasi ovat lantion leveys etäisyyden ja rinnassa hyvin nostetaan ja alempi ydin vatsalihasten (transversus vatsan) harjoittavat siirtämällä alemman vatsa kohti vyötärö. Holding pieni pallo käsien välissä, nosta pallo suoraan yläpuolella kun suoristaa aseita. Laske pallon eteen rintaa niin, että pallo on hieman yli vyötärön. Toista 10 kertaa 2 sarjaa. Rest.
  2

  Valitse raskaampaa palloa mutta ei painavin, että voit nostaa: valita 4 - tai 5-kiloinen pallo. Vaihe jalat kauempana toisistaan ​​niin, että jalat ovat kauempana toisistaan ​​kuin lantio (noin 3 ½ 4 hajareisin). Holding pallo käsien välissä, kyynärpäät koukussa, siirtää pallo vasemmalle, kunnes oikea käsi on lähes suora. Sitten palaavat keskustaan ​​palloa vain edessä rintaa ja siirtää pallon oikealle, kunnes vasen käsivarsi on lähes suora. Toista 7-10 kertaa 2 sarjaa. Rest.
  3

  vahvistetaan raskaampaa palloa ja valitse 1 - tai 2-kiloinen pallo kumpaankin käteen. Seiso jalat erillään lantion leveys matkan. Yhdellä erittäin kevyt pallo jokaisen käden, nosta oikea käsi suoraan yläpuolella, kunnes varsi on suora, pitää hyvin pieni mutka kyynärpää. Laske varsi nostat vasen käsivarsi suoraan. Toista 7-10 kertaa 2 sarjaa. Rest. Toista sama harjoitus ja nosta molemmat käsivarret suoraan samaan aikaan. Toista 7-10 kertaa 2 sarjaa. Rest.
  4

  Makaa selälläsi, jos olet erinomainen terveys ja on säännöllinen liikunta hoito ja haluamme tehdä hyvin haastava harjoitus, jossa 2 pieniä palloja. Valitse 2 - tai 3-kiloinen pallot molemmista käsistä. Alkaen tasaisesti selässä, pitämällä yhden pallon jokaisen käden, roll up istua ja seistä, nostaa jokaisen kädessä jokainen pallo sen suoraan. Kun seisoo suoristaa jokainen käsi ja jäykistää jokainen käsi, piirtää kädet eteenpäin edessä rintaan ja sitten suoraan puolin kun alempana istua ja levätä alas. Toista 7-10 kertaa 2 sarjaa. Rest.