| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka käyttää Neopreeni painot

  Neopreeni painot ovat käsi painoja tai käsipainot jotka on päällystetty pehmeällä kattaa. Niitä voidaan käyttää ylä-ja alavartalon harjoituksia. He alkavat 1 lb kaikki tavalla jopa raskaita painoja. Vaikka se on parasta työskennellä pätevä opettaja varmista teet harjoitukset oikein, kun tiedät rutiini voit käyttää painoja kotona koko kehon harjoitus. Vaikka se ei kuulu tämän artikkelin hahmottaa koko kehon harjoitus, tässä on joitakin perusperiaatteita ja näytteen harjoituksia. Ohjeet
  1

  Ymmärrä, että käsi painot ja käsipainot on päällystetty eri tavoin. Jotkut ovat rautaa, joka voi ruostua ja voi olla kylmä kosketus. Vinyyli painot ovat myös yleisiä, mutta usein ne siru tai kuorta. Neopreeni painot on pehmeä ulkokuori, joka tekee niistä mukava pitää ja käyttää. He myös pysyä näyttää paremmalta sitten rautaa tai vinyyli painoja. Käyttäessään haluat varmistaa, että käytät paino, joka on raskas tarpeeksi edistää lihasten kasvua, mutta ei niin raskas, että et voi käyttää hyvä muoto. Pyri painoa, jonka avulla voit suorittaa 10 toistoa hyvän muodossa. Enemmän toistoja kevyempiä ei kiistä lihas tarpeeksi.
  2

  Muista, että monta kertaa naiset käyttävät hyvin kevyitä taakkoja tehdä paljon toistoja. Jotkut raportoivat tekevät 25-30 toistoja saman harjoituksen. He tekevät näin, koska he pelkäävät kehittää suuria lihaksia. Kuitenkin ihmiset, jotka ruumiinrakenne ja on suuri lihasmassa ovat kuntosalilla useita tunteja viisi-kuusipäivää viikossa. He tekevät useita sarjaa kunkin lihasryhmän erittäin raskaita painoja. Doing yksi harjoitus per lihas ryhmä, yhdet 10-12 toistoa, kaksi tai kolme kertaa viikossa, ei vain ole tarpeeksi, jotta voit irtotavarana ylös. Tulet saamaan voimaa ilman täyteaineena jos teet paino raskas tarpeeksi väsymys jälkeen 10 toistoa.
  3

  tietää, että on olemassa monia etuja nostamalla painoja. Vahvempi lihakset auttaa tekemään jokapäiväistä toimintaa, kuten portaiden kiipeäminen ja helpottavat nostamista. Vahvempi lihakset suojaavat niveliä vammoja osallistuessaan liikunta ja urheilu. Säännöllinen voimaharjoittelu auttaa myös ehkäisyyn ja hallintaan kroonisten selkä-ja nivelkivut. Jos asut kipeä polvet, hartiat, niska-tai taaksepäin, oikea painonnostossa rutiini voi auttaa lievittämään oireita. Samalla kun lihaksesi vahvistuvat, he ottavat kuorman pois nivelet, jotta he voivat tuntea paremmin.
  4

  Suorita kyykky. Seiso suorassa kanssa jalat hieman laajempi kuin hip leveydelle. Pidä paino jokaisen käden. Taivuta polvia ja päästä lantiota kuin olisit aikeissa istua tuolissa. Laske alas kyykkyyn niin pitkälle kuin pystyt loukkaamatta polvia. Paina sitten omaan kantapäät ja tulla takaisin ylös. Älä 10 toistoa.
  5

  Do keuhkoihin. Astu oikea jalka eteenpäin. Edelleen tilalla painot, laske vasen polvi kohti lattiaa. Pudota syöksy niin pitkälle kuin pystyt loukkaamatta polvet. Paina teidän oikea kantapää ja tulla takaisin ylös. Älä 10 toistoa molemmilla jaloilla.
  6

  Kokeile Military Press työskennellä ylävartaloon. Seiso suorassa. Pidä painot olkapäiden kanssa kämmenet eteenpäin. Paina käsivarsia suoraan ylöspäin, kunnes kyynärpäät ovat suorat, mutta ei lukittu. Laske alas hitaasti. Tee 10 toistoa.
  7

  Do rinnassa painaa. Yhä pystyssä, taivuta kyynärpäät ja tuo varret kiinni "W" muotoinen kämmenet eteenpäin. Kädet ovat olkapään korkeudella. Tuo kädet ja kyynärpäät yhteen edessäsi. Kyynärpäät tulisi olla rinnan korkeudella. Avaa kädet takaisin ylös ja purista lapaluiden yhteen. Tee 10 toistoa.