| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Tietoja Soutu kuntosaleille

  Soutu liikunta koneet ovat kuntolaitteita, jotka tarjoavat sekä sydän-ja vahvuus harjoitukset samaan aikaan. Voit käyttää soutulaite, käyttäjän hihnat jaloistaan, sitten istuu istuin, joka liikkuu eteen-ja taaksepäin kiskoon. Pitäen kiinni baari sijaitsee edessä jalat, käyttäjä vetää rautatie kohti vatsaan kun työntämällä jalat ja ulottuu takaisin. Edut

  Soutu kuntolaitteita antaa intensiivistä sydän workout. Tämä vahvistaa sydän-järjestelmä, vähentää riskiä sydänkohtaus ja aivohalvaus, nostaa mielialaa ja alentaa kolesterolia ja verenpainetta, joukossa monia muita terveyteen liittyviä etuja. Koska soutulaitteet vaadi alavartalo toimintaa, sydän workout on mahdollista, kun jalka tai muita alavartalon vammoja aiheuttaa fitness takaiskuja.
  Ominaisuudet

  Soutulaitteet vaihtelevat matalan tech koneita, jotka yksinkertaisesti antaa kahvaa ja liikkuvat istuin, korkean teknologian koneita, jotka näyttävät sykkeen, kulutetut kalorit, tarjoavat erilaisia ​​vastus asetuksia ja jopa henkilökohtaisia ​​faneja. Low-tech versiot yleensä vastus asetukset on säädetty pre-workout, kun taas korkean teknologian versiot mahdollistavat vastus muuttuu napin painalluksella. Jopa alemman tech soutulaite antaa intensiivistä liikuntaa, kaikki se kestää on käyttäjän vaivaa.
  Väärinkäsityksiä

  Monet uskovat, että soutu liikunta koneet tarjoavat enemmän voimakestävyysharjoittelua kuin sydän workout. Kuitenkin, soutu on kova harjoitus, joka rakentaa lihaksen ylävartalon samalla kova sydän workout.
  Huomioita

  ennen minkään kunto-ohjelma, ota yhteys lääkäriin. Lääkärin tulee arvioida tiettyjä terveydenhuoltoalan kysymyksiä, erityisesti sydän ongelmia, ennen kuin ryhdyt liikuntaharrastuksia. Varmista, että tilaa riittää soutulaite ennen ostaa yksi. Edellinen käsivarsi, olkapää tai selkä vammat voivat käyttää soutulaite vaikeaa. Voit selvittää edellisen vamman eliminoi mahdollisuuden käyttää soutulaite, ota yhteys lääkäriin, fysioterapeutti tai liikuntalääketieteen erikoislääkäri. Kokeile lattia malli myymälässä ennen ostamista soutulaite, jotta se ei ärsytä edellinen vammoja.
  Vaikutukset

  käyttäminen soutulaite säännöllisesti johtaa lisääntyneeseen kunto tasoilla, paremmin yleistä terveyttä ja laihtuminen. Kun yhdistetään terveellisestä, harjoitus soutulaite voi johtaa pidempään, onnellisemman, terveemmän elämän.