| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Tietoja kuntosaleille jaloille

  Liikunta koneita, sävy ja vahvistaa jalkojen lihaksia käyttää erilaisia ​​liikkeitä vastaan ​​vastus painot. Jokaisella käyttää konetta on tarkoitettu toimimaan eri lihaksia eri puolilla osuudella. Ominaisuudet

  kyykyssä liikkeen liittyy kyykkytyyliä syvästi polvet ja pakottaa jalat pois kehosta vastaan ​​vastarintaa. Muissa koneissa, voit nostaa painoa työntämällä ylös päkiöitäsi. On potkiminen liikkeet, jotka toimivat eteen tai taakse reiteen, riippuen mihin suuntaan paino on sovellettu. Myös liikkeet puristaa jalat yhteen ja erilleen vastaan ​​vastarintaa.
  Koneet

  Pushing painoa pois sinua koko jalka on nimeltään jalkaprässi. Tämä ensisijaisesti toimii quadriceps lihaksia. Raskaat painot joko levätä hartiat kun kyykky, tai istut koneella kun raskas alusta lasketaan ja nostetaan taivuttamalla ja suoristus polvissa. Vasikka korottaa koneet myös levätä painon hartioille, kun se nostetaan painamalla kanssa vain jalat. Vaihtelu vasikka-raise kone on sinulle istuu paino polvillaan, kun painat ylös jalat. Osuus-laajennus koneiden kestämään kun suoristaa molemmat jalat polvista istuma-asennossa. Osuus-curl koneet kestämään kun taivuta molemmat jalat polvet altis tai seisten. Osuus-adduktio koneita vastustaa kun painat jalat yhdessä. He työskentelevät nivusiin ja sisempi reiteen lihaksia. Osuus-sieppaus koneet vastustaa kun levittää jalat. He työskentelevät hip flexors ja ulompi reiden lihakset.
  Lihakset Toiminut

  Liikunta koneiden jalat keskittyä useita lihasryhmiä. Quadriceps ovat suuria lihaksia edessä ja sivuilla reiteen. Hauis femoris ovat reisien takaosassa. Ne ovat usein virheellisesti nimitystä takareisien. Ojentajat surae ovat lihakset vasikka. Nivus lihakset ovat sisäpuolella reiteen. Gluteus maximus lihaksia pakarat istuvat päälle jalat ja ovat työskennelleet jossain määrin käyttää koneita.
  Huomioita

  jalat ovat hyvin vahvoja ja se on houkuttelevaa yrittää nostaa paljon painoa haastaa heidät. Tämä voi olla vaarallista. Vaikka jalat tuntevat liikkeet, kuten kävely, ne ovat niin tuttuja jotkut liikkeet suoritetaan kuntolaitteita. Tämä voi johtaa erittäin kipeä lihaksia päivän kuluessa käyttää näistä koneista. Kun koneet kuten jalkaprässi, se voi olla vaarallista. Jos paino putoaa, se voi tuhota sinut. Nosta aina vain niin paljon painoarvoa kuin voit käsitellä kanssa täydellisessä muodossaan.
  Vaikutukset

  Vahvat jalat ovat tärkeitä vahva runko. Ne tukevat oman painon ja ovat elintärkeitä joka tapa liikkumiskyky. Liikunta koneet jalat voi pitää ne terveinä ja parantaa niiden ulkonäköä. Houkutteleva jalat on pitkään pidetty merkki kauneuden. Naiset haluavat pehmentänyt jalkoja, jotka ovat yritys. Miehet haluavat lihaksikkaat jalat suurin ja määritelmä. Nämä ominaisuudet voidaan saavuttaa avulla liikuntaa koneiden jalat.