| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka käyttää Liikunta Ball työssä

  käyttäminen harjoituksen pallo voi ottaa paljon stressiä pois. Liikunta vapauttaa endorfiineja, jotka saavat sinut tuntemaan paremmin. Jos tarvitset taukoa töistä, voit hypätä harjoituksen pallo muutaman minuutin ja rentoutua tuottavalla tavalla. Vaikka se voi olla hankala saada käyttää pallo työssä, käyttäessään taukojen säästää aikaa ja luultavasti myös rahaa, koska teet sitä tauoilla eikä kuntosalilla tai kotona ja mahdollisesti unohtamatta muita painopisteitä. Asiat Tarvitset
  Harjoitus pallo
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Etsi tilava paikka omassa toimistossa, jossa voit laittaa käyttää palloa. Viimeinen asia, jonka haluat on liikkuvan ympäri asioihin! Sinun kannattaa tasaiselle alustalle, joka on mielellään kokolattiamatto, koska matot tarjoaa enemmän vakaan pohjan pallo. Tauko huone on usein paras paikka tähän.
  2

  lämmetä ennen kuin aloitat harjoittelun. Jos liikut lihaksia, joita ei ole venytetty tai toimivat hieman, voit saattaisi vetää lihaksia ja tekee niistä erittäin kipeä. Aloita siis tekemällä muutaman lämmin-ups juuri ennen alkaa käyttää käyttää pallo. Venyttää teidän työtuoli vetämällä kädet pään yli ja päästä niin pitkälle kuin pystyt. Vedä kädet teidän puolin ja tavoittaa. Venytä jalat ja vatsan levittämällä jalat niin pitkälle kuin pystyt sitten kallistamalla kehoa kohti yksi jalka. Sitten venyttää jälleen päästä kohti toinen jalka.
  3

  Aloita harjoituksia. Muista hiljaa ja älä tee asioita, jotka vetävät huomiota sinulle, kuten hengitys äänekkäästi tai polkee jalat lattialla. Jos teet harjoituksia aikana tauko, tiedät tarkalleen kuinka paljon pallo harjoitusaika sinulla on ennen kuin olet takaisin töihin.
  4

  rakentaa voimaa käyttää pallo maaten palloa vyötärö keskelle palloa. Pidä kädet selän taakse ja nosta ne ylös. Onko käsi nosto harjoituksia tällä tavalla. Rakentaa lihaksia selkään asettamalla takana pään ja hartioiden palloa polvet koukussa ja jalat sijoitetaan suoraan lattialle. Laske selkään asentoon noin 6 tuumaa irti lattiasta. Nosta selkään niin se on jopa polvia. Tee toistoja tässä asennossa.
  5

  työtä teidän vatsan lihaksia polvillaan edessä käyttää pallo ja Aseta kätesi pallo. Ohjasi pallon pois teiltä ja pitää polvet tukevasti istutettu lattialla. Tunne polttaa vatsalihaksia, kun teet useita toistoja.
  6

  Laita harjoituksen pallon maaliin. Jos sinulla on kaapissa omassa toimistossa, säilytä sitä siellä. Jos ei, kiinni se teidän desk tai takaisin autoon. Et halua jättää sitä makaa keskellä lattiaa, jossa sinä tai joku muu voi kompastua. Näin myös, pomo ja työtoverit on vähemmän todennäköisesti kysyä, mitä oli tekeillä omassa toimistossa.