| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mikä on Hardtail Mountain Bike?

  On olemassa kahdenlaisia ​​maastopyörät jotka vaeltaa polkuja, puistoja, kukkuloita, takaisin tiet ja rodun kursseja ympäri maan. Ne ovat täydellinen keskeyttäminen ja hardtails. Hardtail maastopyörät ovat valinta monille ihmisille, koska pyörän käsittely kyky ja sen kevyempi. Vaikka pyörät tulevat ilman täydellinen keskeyttäminen, joka ei tee niitä huonompia. Ne ovat yhtä suosittuja ja todella mieluummin monet. Ominaisuudet

  Hardtail pyörät eivät ole takajousitus ja joissakin tapauksissa ei suspension lainkaan. Ne ovat parasta käyttää sileillä off-road polkuja, kilpa-ja yksittäistä kappaletta. Ne ovat valmistettu teräksestä, alumiinista, titaanista tai hiilikuiturunkoon mikä tekee niistä kevyempiä kiipeilyyn kukkulat. Tämä myös antaa heille hyvän agility.
  Tyypit

  Myös eri osastojen jäykkäperä vuori bikes.Cross maan pyörät on suunniteltu polkuja missä aiot olla tekee paljon polkemista tai maastojuoksun courses.Freeride maastopyöriä on suunniteltu karkeampi maastossa ja tehdä hyppyjä ja temppuja. Tästä syystä heillä on paremmat etujousitus. On myös likaa hypätä malleista, jotka ovat pohjimmiltaan BMX polkupyörää jousitus etuhaarukka.
  Maantiede

  Koska jäykkäperä maastopyörät ole takaisin jousitus, tämä tekee joissakin paikoissa vaikea liikkua. Nämä alueet kuuluisivat karkea polkuja ylös vuoristoalueilla kuten Rocky Mountains. Nämä reitit ovat usein juuria, kiviä, divots ja puiden oksat niihin eroosiolta ja kolea sää.
  Koko

  Hardtail pyörissä on drivetrains kuten muutkin maastopyörä. Ne tulevat koot vaihtelevat yhden nopeuden aina jopa 27 speeds.As koska hintojen menee, uusi jäykkäperä Pyörän voi suorittaa missä tahansa 400 dollaria aina jopa yli 6000 dollaria.
  Tunnistaminen

  Hardtail maastopyörät eivät useinkaan tule polkimet. Jos ne polkimet on perustyyppi. Monet ihmiset haluavat saada lukkopolkimet. Voit käyttää näitä polkimia, sinun täytyy olla erityisen kenkä tappi pohjassa että leikkeet keskelle poljinta. Tämä pitää jalka hyvässä linjassa akselin poljin. Ne myös auttavat sinua siirtämään enemmän virtaa, kun olet cranking.
  Warning

  aina kypärää ja suojavarusteita kun ajat jäykkäperä maastopyörät. Tämä pätee erityisesti, jos aiot kokeilla joitakin haastava maasto.
  Expert Insight

  Ajettaessa jäykkäperä maastopyörä, muista korvata ei ole takaisin iskuja. Tässä mielessä, olla tietoinen kuoppia ja rosoisia pintoja. Absorboida sokki kanssa knees.Gloves ovat myös hyvä sijoitus pitää kädet saamasta karhentaa.