| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Ideoita luominen kuntosali

  Luominen kotiin kuntosali voi motivoida sinua treenata useammin. Ottaa kuntosali aivan talosi tarkoittaa sinun ei tarvitse taistella liikennettä tai sää vain saada harjoitus, ja se voi säästää rahaa kuntosalin jäsenmaksut. Suunnittele kuntosali, joten se on toimiva tila, joka inspiroi sinua treenata. Peilit

  Peilit auttaa ylläpitämään lomakkeen harjoittelun aikana. Peilit voi myös auttaa piristämään kellarissa tai tehdä pieni huone tuntuu isompi. Sinun kuntosali voi sisältää koko seinän peilien kuin ammattilainen baletti studio, tai muutama suuret peilit nojaa seinää vasten. Asenna laudaksi reunoilla peili enemmän viimeistellyn ulkoasun.
  Lattiat

  kerroksessa kuntosali tulisi edistää treenata. Tarvitset kestävä lattia, joka kestää painot saatat pudota sitä, mutta se on myös mukava käyttää. Etsi kestävä ja helppo asentaa matto neliön tai kumimatot.
  Sisustus

  kuntosali voi olla viimeinen tilaa talossa, että olet ajatella koristelu. Sisustus huoneessa voi tarkoittaa olet todennäköisesti mennä tilaa ja liikuntaa. Jos huone on kellarissa, se voi palella tai laiminlyöty. Maalaa seinät lämpimillä väreillä ja ripustaa rohkeita tulosteita luoda tunne energiaa huoneeseen. Käytä erilaisia, mutta koordinoiva maalin väri jokaisen seinään lisätä kiinnostusta utilitaristinen huone.

  Valitse muotoilu joka koordinoi kuntoilulaitteet. Moderni muotoilu käyttää sulavat linjat ja rohkeita värejä, joten se toimii ulkoasua juoksumatolla. Teollinen muotoilu sisältää lämpöputket ja aaltopahvin tina seinät silmiinpistävää kuntosali. Koristele ballerina siluetteja ja pehmeä pinkit ja naisellinen kuntosali. Käännä avaruuden yökerho ilmapiiri, joka saa sinut tanssii funky valot ja dramaattinen seinä värit kuten violetti tai punainen.
  Toiminto

  kuntosali on olla toimiva. Aseta TV vastapäätä jossa voit treenata, jotta voit pysyä aerobic video tai siirtää aikaa juoksumatolla. Kaikki kankaat että käytät huoneen pitäisi olla kestävä, kuten vinyyli. Kuuluu mini-jääkaappi suunnittelua on kylmää pullotettua vettä käsillä.
  Tilansäästäjiä

  kuntosali ehkä vetää kaksinkertainen velvollisuus kuin toimistossa tai leikkihuone . Etsi käyttää laitteita, jotka voit taittaa ylös ja laita sitä vieras sänky. Invest in näyttöjä, jotka voivat piilottaa laitteet kun sitä ei käytetä.