| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Power Tower Harjoitukset

  Power Tower on monipuolinen laite, joka on läsnä lähes jokaisessa kuntosalilla tai terveyskeskukseen. Tämä on ehdottomasti hyvä asia, sillä Power Tower kiinnostavia mahdollisuuksia suorittaa useita harjoituksia kohdistaa takaisin, hauis, abs, lonkat, ojentajat ja rinnassa. Jos olet hämmentynyt toimivuutta Power Tower ja etsivät sisällyttää tämä laite osaksi workout rutiini, tässä on joitakin viitteitä. Pull-up

  ensimmäinen, ja todennäköisesti paras, liikunta, joka voi suorittaa Power Tower on perimmäinen vahvuus rakentaja takaisin - leuanveto. Leuanveto olisi katkottua jokaisen vahvuus ohjelma lähes jokainen harjoittelija, koska sen yksinkertaisuus ja tehokkuus. Vain tekosyy ei hoida leuanveto ei pysty suorittamaan harjoituksen, ja jos näin on - voit paremmin harjoitella kovaa, kunnes voit hallita sitä. Usein kutsutaan ylävartalon vastaava kyykky, leuanveto tarttuu useimpia lihasryhmiä aseita ja vartalo, mukaan lukien latia, abs, yläselän ja hauis. Suoritettaessa pull-up Power Tower, tavoitteena kolme tai neljä kahdeksan 10 toistoa. Kun tämä on helppoa, aloittaa lisäämällä ylimääräisiä vastus käsipaino järjestetään jalkojen välistä.
  Kuopat

  kahvat toisella puolella Power Tower vastapäätä pull- up bar voidaan käyttää ojentajatanko laskut. Kuopat ovat hyvä voimaa ja massaa rakentaja ojentaja, hartiat ja rinta. Kuten leuanveto, heillä on paikka lähes jokaisessa koulutusohjelmassa, ja ne saa sulkea pois, jos on erityinen syy sanoi laiminlyönnistä. Kuopat tulisi suorittaa läpi niin suurta liikerataa kuin mahdollista. Jotkut yksilöt suositella alenevassa vain rinnakkain, mutta maksimaalinen kehitys kulkevat mahdollisimman syvälle jokaisen toistoa. Dippejä Power Tower on suoritettava myös kolmesta neljään sarjaa kahdeksan 10 toistoa, lisättäisiin painoa, jos mahdollista.
  Ab Work

  Lopuksi , kädet Power Tower voidaan työskennellä lantion ja abs kautta polvi ja jalka nostaa. Nämä harjoitukset voidaan suorittaa keskeyttämällä kehon ilmassa, tukea oman painon asettamalla kyynärvarret tyynyjä ja nojasi selkänsä Power Tower. Polvi-ja jalka nostaa korostetaan hip flexors ja alempi abs, lisää lihaskuntoa näillä alueilla. Käytä korkeampi reps näille, joilla kaksi tai kolme sarjaa 15-20 toistoa. Painot voidaan vielä lisätä käyttämällä nilkka painot tai kuntopallo välillä pidettiin nilkat, mutta korkeampi reps riittävät yleensä.