| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Complex herätyskello harjoitusohjelman

  Complex ilmastointi on järjestelmä kuntoilu, joka tunnetaan parhaiten sen kyky kunnossa harjoittelija täysin, kun käytät vähän laitteita ja aikaa. Näin monimutkainen ilmastointi on parempi liikuntamuoto yksilöiden johtaa varattu elämää, jotka kuitenkin etsivät täydellinen workout täyttämään kunto tarpeisiin. Vaikka tieteen takana monimutkainen ilmastointi on perus, tulokset ovat kaikkea muuta. Muutama viikko tämän tyyppinen ohjelma voi olla sinua irtoaminen kiloa ja tulossa paljon lähempänä ihanteellinen ruumiinrakenne. Tietoja Complex herätyskello

  Unkarin painonnosto valmentaja Istvan "Steve" Javorek, koulutuksesta vastaavat monia tunnettuja urheilijoita, kuten Olympic pronssimitalin voittaja Dragomir Cioroslan, keksi monimutkainen ilmastointi. Javorek tukeutuu monimutkainen ilmastointi koulutusta noin kuntoilun käsipainot, sillä hän uskoo, että käsipainot ovat parempia laitteita rakennuksen voimaa, koska ne on helppo oppia, antaa suuri liikerataa ja pakottaa kehon tulla tasapainoinen.


  monimutkaisten herätyskello

  suorittaa monimutkaisia ​​ilmastointi workout, kaikki mitä tarvitset on pari valon käsipainot ja suhteellisen pienellä alueella tilaa. Läpi jokaisen rep kaikki liikkeet, sinun täytyy pyrkiä hyödyntämään koko liikerataa, hyvä ryhti, vankka tekniikka ja jopa rytmi. Aloittelija pitäisi käyttää käsipainot, jotka eivät ole raskaampaa kuin 2 tai 3 kg.

  Harjoituksen aikana, suorita seuraavat harjoitukset back-to-back, pienellä levätä välillä: pystyssä rivi 6 toistoa, high pull tempaus 6 toistoa, paina paina 6 toistoa, kumartui rivi 6 kuusi edustajaa, high pull tempaus 6 toistoa. Tämä päättää 1 sarja piiri. Kun ensimmäinen alkaa harjoittelemaan monimutkaisia ​​ilmastointi, suorittaa vain yksi piiri päivittäistä harjoittelua. Kouluttaa vähintään 3 kertaa viikossa. Jokainen seuraava viikko, pyritään parantamaan lisäämällä ylimääräisiä sarjaa (enintään 3 tai enemmän), lisäämällä ylimääräisiä reps (jopa 12 per liike) tai painon lisäämiseen käsipainot. Vaikka sinun kannattaa aloittaa hitaasti ja vähitellen, tasainen eteneminen on paras tapa pitää kehon tottua harjoituksia, pysäyttää laihtuminen.

  Muista, että vaikka liikunta on katalysaattori, joka herättää kehon muutos, oikea ravitsemus on tärkeää optimaalisen kehityksen. Tätä varten syödä runsaasti vähärasvaista lihaa, hedelmiä ja vihanneksia, ja tulet hämmästymään, kuinka nopeasti opit monimutkaisia ​​ilmastointi.