| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Vatsa harjoitusten Liikunta Ball

  vatsalihakset ovat usein workout tavoite. Vaikka rutistus ja sit-ups ovat usein sisällytetty ab liikuntaa, on mahdollista vahvistaa vatsa ilman niitä, varsinkin jos käyttää pallo on mukana. Nämä kolme harjoitukset lisää vastarintaa koulutusta käyttäen käyttää pallo tekemättä yhden pelätty crunch. Pendulum

  heiluri toimii vatsan lihaksia sekä oman obliques ja lonkat. Makaa lattialla käyttää pallo jalkojen välistä. Tartu pallo välillä alaosa sääret ja jalat. Pienempi ote sinulla on käyttää pallo, tehokkaampi harjoitus. Laajenna kädet kokonaan ulos muodostaa "T". Nosta pallo ylös, kunnes jalat ovat kohtisuorassa lattiaan. Käyttämällä vain lantion kiertää pallo aina oikealle, kunnes oikea jalka lähes koskettaa lattiaa, kierrä se sitten vasemmalle samalla tavalla. Muista pitää kehon lattialle kuin lyöt. Täydellinen 10 keinut joko suuntaan joukko.
  Ball Transfer

  pallon siirto simuloi murskaukseen liikettä vatsalle, paitsi selkää ei jätä lattiaan ja treenata lihaksia kahdesta eri näkökulmasta. Makaa lattialla ja aseta harjoituksen pallo jalkojen välistä, tarttumalla sitä säärissä. Laajenna kädet ylös ja ohi päätäsi niin pitkälle kuin mahdollista nostamatta kehosta irti lattiasta. Nosta pallo ylös jalat, kunnes se on ohi teidän vatsan lihaksia. Samaan aikaan, nosta käsiäsi eteenpäin koskettaa palloa. Tauko sekunnin ja sitten siirtää pallon jalkojasi kädet. Samalla palata kädet ja jalat alkuasentoihinsa. Käänteinen liike siirtää pallon takaisin jalat. Tämä päättää kaksi toistoa 20 setti. Jotta lisätään haaste, siirtää pallo niinkin alhainen kuin voit jalkojen välistä menettämättä otetta ennen siirtoa.
  Tuck Roll

  karkki rulla haastaa vatsan lihaksia pakottaa sinut pitämään tasapainossa kuin teet harjoituksen. Polvistu lattialle ja aseta harjoituksen pallo takana jalat. Prop säärissä päälle pallo ja sitten laajentaa kädet kokonaan ulos, lähinnä muodostaa suora selkä kuin olisit aikeissa suorittaa push-up. Kiristää vatsan lihaksia ja työntää pallon pois kehosta --- käyttämällä vain säärissä --- niin pitkälle kuin mahdollista, kunnes jalat ja runko ovat linjassa. Pidä selkä suorana kuin teet tämän, jotta ei notko lonkkaan tai mutka aseita. Paluu pallo lähtöpisteeseen kykene saattamaan ensimmäisen 10 toistoa.