| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mini trampoliini Vammat

  Useimmat lapset rakastavat pomppia, ja jos lapsi kuuluu tähän ryhmään, olet ehkä harkita ostaa trampoliini hänelle. Jos olet huolissasi hänen turvallisuudestaan ​​trampoliini, saatat ajatella mini trampoliini on turvallisempi vaihtoehto. Mieti uudelleen. Tuore tutkimus osoittaa, että minitrampoliineihin voi olla yhtä vaarallista kuin niiden täysikokoinen kollegansa. Tunnistaminen

  minitrampoliinilla on, kuten nimikin kertoo, pienempi versio trampoliini. Se on yleensä 36-38 tuumaa halkaisijaltaan ja noin jalka irti maasta. Muita nimiä sen ovat lenkkeily trampoliini tai käyttää trampoliini.
  Väärinkäsityksiä

  Ihmiset ovat jo kauan tienneet vaaroista trampoliinit, mutta on harhakäsitys, että nämä vaarat eivät ole lainkaan mini trampoliinit. Jos kuvittelet vaara trampoliini liittyvän putoaa pinnan maahan, se on helppo uskoa, että on eliminoida mini trampoliini, joka on niin lyhyt. Ongelmana on, putoaa pinnasta vain yksi vaaroista. Useimmat trampoliini vammat johtuvat muista asioista.
  Study

  2005 Pediatrics-lehti julkaisi raportin tutkimuksen vammoihin on minitrampoliineihin verrattuna täysikokoinen trampoliinit. Center for Injury Research, yhdessä muiden ryhmien Columbus, Ohio, opiskeli tiedot vapauttaa National Electronic Injury Surveillance System. Erityisesti he tutkivat vammat vaativat hoitoa sattuneiden mini ja täysikokoinen trampoliinit vuosien 1990 ja 2002. He etsivät vertailua eri vammoja, vammojen vakavuus ja ikä loukkaantuneille. | Tulokset

  Tutkimuksessa todettiin juurikaan syytä uskoa minitrampoliineihin ovat turvallisempia kuin täysikokoinen trampoliinit. Useimmat loukkaantumiset minitrampoliinilla johtuivat osuu pintaan trampoliini. Useimmat näistä vammoista tapahtui kotona.

  Yleisin vammoja alle kuusivuotiaana olivat pään haavoja. Lapset tämän ikäryhmän todella pahastui siitä minitrampoliineihin useammin kuin täysikokoinen trampoliinit. Lapsille yli kuusivuotiaana, yleisimmät vammat olivat kantoja tai venähdyksiä alaraajoissa.

  Ei näytä totta, että kun lapset ovat loukkaantuneet trampoliinit, loukkaantumisia minitrampoliineihin ovat lievempiä kuin kokoaikatyöstä- kokoinen trampoliinit. Mikään lasten minitrampoliinilla vammoja täytyi sairaalaan, kun taas 5 prosenttia niistä loukkaantui täysikokoinen trampoliini otettiin.
  Ennaltaehkäisy /Solution
  < p> Tuntuu viisasta noudattaa suositusta American Academy of Pediatrics ja tarkastella kaikkia trampoliinit kuten kuntoiluvälineitä eikä leluja. Tämä pätee erityisesti alle kuusivuotiaana. Jos annat vanhemmat lapset pelata trampoliinit, varmista, että ne ovat tiiviisti valvottava kaiken aikaa.