| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Belly Bands Liikunta

  Belly bändejä on tullut yhä suositumpia raskaana oleville naisille. Ajattele vanhanaikainen vöillä, että naiset käyttää käyttää. He olivat joustava ja suunniteltu RCA vuonna vyötäröllä. Ajattele suuria, keskiosan vyöt että korinrakentajia pukeutua samalla nostamalla painoja. Vatsa nauhat ovat samanlaisia ​​molemmat näistä. He nykyajan tapa tarjota tukea vatsa ja takaisin. Miten Belly Bands Work?

  On olemassa erilaisia ​​vatsa bändejä. Jotkut koostuvat yhdestä pyöreä joustava, pehmeä kangas - kuten hiha - joka vetää ympärille keskiosan. Toiset tulevat sukkanauha-tyyppinen järjestelmä auttaa pitämään bändin paikkakunnalla raskaana vatsa. Toinen yleinen tyyppi on äitiys "vyö", joka kiertää midsection ja on kiinnitetty tarranauhalla.
  Edut raskaana oleville naisille

  paino raskauden voi rasittaa takaisin ja vatsan lihaksia. On kasvattanut painetta lantionpohjan ja jos sinulla on viikko vatsalihasten seinään, on lisääntynyt riski saada tyrä, erityisesti nivustyrä, joka työntyy nivusten alueella. Vatsa bändi voi lievittää rasittavia, ja voit silti jatkaa suosikki liikunta hoito, hyväksymän lääkärin. Ja se voi tarjota tervetullut alaselän tuki. Kaiken vatsa bändi todennäköisesti auttaa sinua tuntemaan tuettu ja veti yhteen.
  Huomioitavaa käytettäväksi raskauden aikana

  Lääkärit sanovat, että säännöllinen liikunta raskauden aikana on tärkeää . Mutta raskauden aikana olet kuljettaa ylimääräistä kiloa ja paino voi heittää painopisteen pois, saattaa stressiä nivelet ja lihakset, mikä sinusta epävakaampi. Vaikka vatsa bändi voi tarjota tukea, käyttäen tiukka wrap ei ole suositeltavaa, eikä sitä olla mukava. Et halua riskeerata ylikuumenemisen, kärsimys kuivuminen liiallisen nestehävikkiä hikoilu.
  Post-Raskaus Belly Band Käytä

  Se on jo pitkään ollut tapana joissakin kulttuureissa naisten kääri heidän vatsansa synnytyksen jälkeen pakata keskiosan ja vähentää koko turvonnut kohtu, vähentää nesteen kertyminen vatsa ja tukea notko ylimääräistä vauvan ihoa. Vatsa bändejä ja kääreet voi auttaa niitä jälkeinen kysymyksiä. Mutta mikä tahansa lupaus "rasvaa sulava vartalolle" ei pitäisi uskonut, varoittaa Federal Trade Commission. Vain laihtuminen on väliaikaista, koska hikoilu. Wrap voisi auttaa sinua tuntemaan tiukempi ja tarjota tukea, mutta se ei korvaa terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa, joka on mitä todella auttaa sinua saamaan takaisin kuntoon.