| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Paikallaan nojapyörä plussat ja miinukset

  paikallaan kuntopyörä tai kuntopyörä, on ollut kantava voima kuntosaleja vuosia. Paikallaan kuntopyörä tarjoaa yksinkertaista sydän käyttää-eli liikunta sydämen, keuhkojen ja verenkiertoelimistön ja voi olla hyödyllinen väline laihdutus, valvoa veren glukoosipitoisuutta ja parantaa yleistä kuntoa. Nämä hyödyt ovat laajalti tunnustettu ja kuntopyörä on tullut suosittu juurruttaminen keskimäärin kotiin. Tyypit Paikallaan kuntopyörä

  On periaatteessa kahdenlaisia ​​paikallaan kuntopyörä: pystyssä ja istuvaan. Pystyssä kuntopyörä näyttää paljon kuin perinteinen polkupyörä - miinus pyörät, tietenkin. Ratsastaja istuu säännöllisesti polkupyörän satula jalat roikkuu alaspäin kummallekin puolelle polkimet. Sen sijaan istuvaan kuntopyörä on erilainen, uudempi muotoilu, jossa ratsastaja istuu suurempi kaukaloistuimella, lähempänä maahan, ja polkimet on sijoitettu eteen, eikä alla, ratsastaja.


  nojapyörä plussat

  tärkeimmät edut istuvaan paikallaan kuntopyörä on, että se on mukavampaa ja antaa enemmän tukea kuin pystymalli. Istuin on pienempi maahan, joten siitä helpommin suurempia, vanhempia ja yleensä vähemmän liikkuvia ratsastajaa, ja sen puheenjohtajana muotoilunsa tukee alaselkää. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että on vähemmän stressiä polven nivelissä, kun taas korkeammalla osuudella kannan kannustaa verenkiertoa. Nojapyöräergometrin tarjoaa siirrettyä luuston lihaksia alavartalo-quadriceps, takareisien ja gluteus maximus. Lisäksi, koska ratsastaja ei tarvitse käyttää käsiään pitää ohjaustanko, hän voi käyttää niitä nostamaan käsipainot, esimerkiksi käyttää ylävartalon samoin.
  Nojapyörä Miinukset

  istuvaan kuntopyörä on yksi merkittävä haitta verrattuna kuntopyörä, siltä osin kuin se on mahdotonta ratsastaja seisomaan polkimilla ja käyttää hänen koko kehon paino työntää niitä. Tämä tekee kääntämällä polkimet vaikeampaa suuremmilla vastarintaa asetuksia, mutta voidaan väittää, että tämä tarjoaa enemmän tehokkaita harjoitus, koska ratsastaja on käytettävä lihasvoimaa kääntää polkimet ja ei voi "huijata" käyttäen hänen painon. Sen lisäksi, että istuvaan kuntopyörä on muutamia haittoja. Polkeminen vaadi toimenpiteitä on toinen luonto useimmat ihmiset ja liikunta edellyttäen on vähävaikutteisten tukemana-kind parempana terveydenhoito ammattilaiset.