| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka tehdä Säännöllinen Bike Paikallaan

  Pyöräily on yksi parhaista tavoista pysyä kunnossa. Toisin kuin hölkkä tai juoksu, on vain vähän tai nivelkipu iskuilta. Voit polttaa kaloreita ja pitää jalkojen lihaksia kunnossa. Valitettavasti monet ihmiset Pohjois-ilmastossa pysty pyöräillä ympäri vuoden. Pohjoisella Yhdysvalloissa ja Kanadassa, marraskuu on viime kuussa pyöräilyyn kevääseen. Onneksi meillä on tapa käyttää pyöräsi, vaikka kadut ovat sisällytetty useisiin metriä lunta. Asiat Tarvitset
  lattiamatto
  Trainer
  Eturengas vakaaja lohko
  Bike tietokoneen
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Tyhjennä paikka omassa talon tai asunnon paikallaan polkupyörän. Tyhjennä kaikki hauraita esineitä alueella, ja aseta matto keskustassa alueella suojata lattia. Sijoita televisio niin, että voit katsoa televisiota harjoittelun aikana.
  2

  Aseta kouluttaja matolla. kouluttaja voi ostaa monia urheilu-ja fitness tarjonnan myymälöissä. Se koostuu useista baareja, jotka tarkistetaan noin takapyörän polkupyörän sekä vastus pyörä istuu pohjaa vasten renkaan.
  3

  Aseta polkupyörän matto ja säätää takapyörän kouluttaja. Useimmat kouluttajat vakauttaa takapyörän omalla akseli. Sinun täytyy ruuvaa takapyörän navan ja poistaa taka-akseli. Aseta kouluttaja akselin kautta takapyörän ja puristin kouluttajan sivukiskot arkin molemmille puolille akselia. Noudata valmistajan ohjeita.
  4

  Place vakaaja lohkon alle matto eturengas tasata edessä takana. Stabilizer lohkot myydään myös urheilu-ja fitness myymälöissä.
  5

  Kiinnitä polkupyörän tietokoneesta kuntopyörä seurata etäisyyttä ja nopeutta. Tämä voi ostaa milloin tahansa pyörä tallentaa ja voidaan käyttää säännöllisesti pyörä sekä kuntopyörä. Kiinnitä yksi anturi haarukan ympärille takapyörää ja yksi anturi pinnoja oman takapyörän. Noudata valmistajan ohjeita. Joissakin tietokoneissa on johdot, jotka on huolellisesti työntää pois tieltä, kun taas kalliimpia malleja ovat langattomia.