| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Vianmääritys Vitamaster Pro 1200 juoksumatto

  Monet ihmiset luottavat Juoksumatot auttaa pitämään ne kunnossa. Vitamaster juoksumatot ovat vanhempi malli juoksumatto, joka tarjoaa perusominaisuudet ilman paljon ekstroja tarjoamia nykypäivän malleja. Kuten kaikki laite, Vitamaster juoksumatto voi mennä epäkuntoon ajan. Selvitä mahdollinen syy ongelmaan sinulla on teidän Vitamaster Pro 1200 juoksumatto tekemällä muutamia testejä. Asiat Tarvitset
  kuusiokoloavaimella
  Wrench
  Jännitemittari
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Tarkista Vitamaster n motoriikka. Kytke juoksumatto ja valitse hitain asetus. Seiso hihnan ja paina varovasti yksi jalka hihnalle. Älä laita koko kehon paino vyö. Jos hihna hidastaa huomattavasti painon alla, ongelma Moottori voi olla syyllinen.
  2

  Sammuta Vitamaster juoksumatto ja irrota virtajohto pistorasiasta. Vianmääritys tietyt osat juoksumatto, kun se on kytketty virtalähteeseen voi johtaa loukkaantumisiin.
  3

  Testaa ongelma Vitamaster sisäiset piirit. Riisu juoksumaton moottori irrottamalla pultit, jotka pitävät sen paikallaan. Aseta kansi ja pultit puolelle. Etsi piirilevy sijaitsee lähimpänä moottori ja kytke jännite mittari piirilevy käyttömoottorille liittimiin. Aseta mittari 12 volttia suorittaa testin. Negatiivinen lukema osoittaa mahdollinen ongelma sisäiset piirit.
  4

  Löysää juoksuvyö tarkista se vaurioiden varalta. Avaimella, käännä hihnan säätö pultit vastapäivään muutaman kerran. Etsi vyön Säätöpultit lähellä takana juoksumatolla. Tarkista reunat ja alapinta hihnan huolellisesti tahansa kovettuminen, värin ja liiallista kulumista koska nämä osoittavat tarvetta hihnan vaihto. Löytämiseen liiallinen kuluminen tiukasti reunoja pitkin hihnan yleensä osoittautuu vinossa hihnan.
  5

  Test toiminnallisuutta rinne ominaisuus. Kytke Vitamaster virtajohto pistorasiaan ja käynnistä juoksumatolla. Älä seiso vyön tähän testiin. Aseta juoksumatto nopeus hitain asetus ja paina rinne avaimet lisätä ja vähentää taso rinne. Epätavallisia ääniä tai arvaamaton liike, joka tapahtuu, kun vaihdat taso rinne viittaa usein tarpeen voidella rinne käsivarteen kääntötulkan.