| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • DIY Inversion taulukko

  erikoisvalmisteinen inversio taulukko tarjoaa mahdollisuuden käyttää kotona ja on kustannustehokkaampaa kuin kuntosalin jäseneksi tai ostamalla valmiista mallista. Vaikka kokemus metallin ja ompelu on etu, kuka tahansa oikeita varusteita ja halu oppia voi rakentaa inversio taulukko räätälöidä niiden erityiset pituus ja paino. Kääntöpöydät myös minimoida selkäkipuja ja kannustivat selkärangan linjaus venyttely selkärangan ja selkälihaksia, joka voi jopa lisätä oman korkeudelle. Asiat Tarvitset
  Jäykkä putki
  Square teräsputkea
  Steel juottaa
  putkentaivutin
  Hacksaw
  Drill
  3/8-inch kierretanko
  Nylon pesurit
  Kuusioruuviavain
  Hex head mutterit
  lukitusaluslevyt
  kangas
  Sakset
  Nailonlankaa
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  luoda kaksi samanlaisia ​​tukia taulukon avulla letku taivutin muovata jäykkä putkitus kolmiot pohjan 3 metriä ja korkeus 5 metriä. Leikkaa ylimääräinen letku yhtyy vannesahan ja juottaa liittyy yhteen. Muodosta 4-jalka-by-30-tuumainen selkänojan kehyksen käyttäen samaa prosessia taivutus ja juottamalla jäykkä putkitus suorakulmainen tuki. Poraa reikä huippu kunkin kolmion ja asettaa kanavan kehyksiä syrjään.
  2

  Leikkaa neliön teräsputkea kolmeen osaan pituudet 36 tuumaa, 16 tuumaa, ja 1 1/2 tuumaa. Luo T-muotoon keskitys 16-tuumainen pituus kohtisuorassa enää pala ja hitsin paikallaan. Tämä letku toimii runkoon ja jalkatuki. Käytä 1 1/2-inch § pivot napa. Keskus 1 1/2-inch letkut vastakkaiseen päähän pitkä jakso ja hitsata osat yhteen.
  3

  Insert 3/8-inch kierretanko osaksi pivot navan ja paikka nailon pesukone kunkin tangon päässä. Aseta päät tangon reikiin kärkeen kunkin kolmion tukea. Kiinnitä runkoon tukien väliin kanssa 3/8-inch hex pään mutterit ja aluslaatat. Poista ylimääräinen kierretanko käyttäen rautasaha.
  4

  Rest selkänojan runko tasaiselle pinnalle ja linja sen kanssa yläpäähän runkoon. Juottaa alapää selkänojan runkoon kohteen keskipisteen ja puolin selkänojan nivelen napaan.
  5

  Leikkaa kangas kattamaan selkänojan, jättäen tarpeeksi ylimääräinen materiaali turvata kaikki neljä sivua alla runko. Stitch paikalleen nailonlankaa. Kiinnitä nylon remmi runkoon lähellä jalkatuki.