| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Onko eroa Nordic Track & Nordic Track Free Motion?

  Nordic Track Yhtiö sai alkunsa noin 25 vuotta sitten murtomaahiihtosuksien simulaattori. Tämä kone on nimeltään Nordic Track. Mainostetaan laajalti, se näkyi useimmissa kuntosaleja ja monissa kodeissa. Sittemmin yritys on laajentunut ja tarjoaa monia vähän vaikutusta sydän-koneita, sekä joitakin voima-koulutus laitteet. Nordic Track on nyt jako ICON Health & Fitness. Kyllä, on ero alkuperäisen koneen ja sen vapaaompelua jälkeläinen, nimeltään Free Strider. Cross Country Ski Simulator

  Nordic Track yhtiö tarjoaa Classic Pro hiihtäjä, joka on jälkeläinen alkuperäisen Nordic Track. Se näyttää paljon kuin alkuperäinen, puiset sukset, jotka liikkuvat sujuvasti edestakaisin ja johdot simuloida hiihto käsivarren liikettä, mutta lisäsi parannuksista. On seitsemän resistenssiä, korkeus ohjaus, eri vastus asetukset ja palaute aika, matka, kalorit, ja pulssi. On oppimiskäyrä tämän laitteen, mutta se voi antaa sinulle suuri sydän workout.
  Ilmainen Strider

  Nordic Track Free Strider on elliptinen tyyppi sydän-kone. Tämä on vähän vaikutusta koneen polkimet, jotka liikkuvat elliptinen rata, kun pidät jalkaterät polkimilla. Askelpituus ja kaltevuus ovat säädettävissä, ja vivut käytetään lisätä ylävartalon liikuntaa. Useita erilaisia ​​harjoituksia voidaan ohjelmoida. Vapaa Strider on musiikin portti iPod. Se on joitakin yhtäläisyyksiä Classic Pro hiihtäjä, mutta se ei ole sama. Nordic Track kone on nimeltään Vapaa Strider. Ilmainen Motion on eri yhtiö.
  Equipment Vertailu

  Classic Pro hiihtäjä ja Nordic Track Free Strider ovat molemmat vähän vaikutusta sydän-koneita. Molempien kanssa, sinun pitää jalat pinnalla sijaan käynnissä, ja voit treenata pystyasennossa. Liike Free Strider on elliptinen, kun sukset hiihtäjä mennä eteenpäin ja taaksepäin. Molemmat sisältävät käsivarren liikkeitä, mutta hiihtäjä käyttää johdot ja Strider käyttää vertikaalista vivut. Strider on kiskot, joita voit käyttää tukea tasapainon, mutta hiihtäjä ei. Kanssa pidempään askelin hiihtäjä, kantapää nostaa, mutta Strider on suunniteltu teidän jalka pysyä tasainen koko liikkeen. Molemmilla on säädettävä vastus ja korkeus ominaisuuksia.
  Muut Nordic Track koneet

  Nordic Track on laajentanut tarjontaansa sekä kaupalliset ja kotimarkkinoiden ulkopuolelle hiihtäjä. Merkki sisältää myös 10 muuta Ellipticals lisäksi vapaa Strider, ja kolme rinne kouluttajia. Heillä on laaja valikoima juoksumatot, ja sekä pysty istuvaan kuntopyörä. Lisäksi niiden sydän koneita, niillä on pieni määrä vapaa paino voimaharjoittelun laitteita. He myyvät myös vaatteet ja asusteet.