| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten rakentaa Pullup Bar

  Liikunta on tärkeä osa elämää. Pysyä kunnossa ja terveenä voi lisätä pituus ja tyytyväisyyttä elämääsi ja itsetuntoa. On monia tapoja käyttää ja pysyä kunnossa, ja monet lihasryhmät kiinnittää huomiota, jotta pitää koko kehon terveenä. Monet ihmiset eivät anna riittävästi huomiota niiden latissimus dorsi (lati), ojentajat ja hartialihaksen (olkapää) lihaksia. Käyttämällä ylösveto baari harjoituksen hoito antaa nämä lihakset huomiota he tarvitsevat pysyäkseen terveenä ja vahvana. Mitä tarvitset
  1 tuuman sinkitty putki
  Kaksi 1 tuuman galvanoitu lattialiitosta
  8 kannen ruuvit
  4 ontto seinäankkureita
  Kaksi 1 tuuman galvanoitu 90 asteen liittimet
  Näytä Enemmän Ohjeet
  1

  Mittaa tilaa haluat laittaa ylösveto bar sisään Jos se on ovella, mittaa leveyden sisäpuolella oven ja vähennä 1/4 tuumaa. Jos haluat ylösveto bar roikkumaan seinälle tai kattoon, se on parasta käyttää 30 tuuman putki pääbaarissa. Nappikorvakorut seinään ovat tyypillisesti 16 tuumaa toisistaan. Kolmekymmentä tuumaa antaa sinulle tilaa kulmakappaleet ja voit tukevasti liittää laippa yo parhaan mahdollisen tuen.
  2

  Onko putki leikata ja pujottaa. Useimmat rautakaupat jotka myyvät sinkitty putki tekee tämän sinulle. Jos käytät oviaukon tai vastaavaan paikkaan, tarvitset vain yhden putken pituus vastaamaan leveys tilaa. Jos käytät seinään tai kattoon, tarvitset jonkin pituus ylösveto baari ja kaksi pituutta vastaamaan etäisyyden kattoon tai seinään. Seinän ja katon asennukset, tarvitset kaksi 1 tuuman 90 asteen liittimet. Molemmat asennus tyypit vaaditaan kaksi 1 tuuman lattialaippojen.
  3

  Kierrä palaset yhteen. Kulkeminen asennus vaatii ruuvaamalla lattialiitosta suoraan runkoputken. Asennettavaksi seinään tai kattoon vaatii ruuvaamalla 90 asteen liittimet kummassakin päässä runkoputken, sitten ruuvaamalla pienemmän putken pituudet toinen pää 90 asteen liitin, ja laippa kiinnitetään kumpaankin päähän.

  4

  Kiinnitä ylösveto bar haluamaasi paikkaan. Käytä kahdeksan pitkät ruuvit kiinnittää laipat ovella, jättäen tarpeeksi tilaa kädet mukavasti mahtuu baari ja päätäsi ei lyödä oviaukon päällä.
  5

  Käytä yo Finder löytää yo seinään katon ja seinän laitteistot. Käytä tasolla ja merkitse molemmat nastat samalla korkeudella. Kiinnitä ruuvi ylä-ja alaosassa reiät kunkin laipan. Jos seinä on ontto, kuten kipsilevyä, käytä onteloseinän ankkurit vasemmalle ja oikealle reikiä. Kun kaikki kahdeksan ruuvia ovat tukevasti paikoillaan, testaa asennusta hitaasti vahingoittumisen estämiseksi seinään.