| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Vakaus pallo takaisin Venyy

  vakaus pallot ovat hyvin monipuolisia liikunta työkaluja. Kun teet ydin harjoituksia tai venyttely, voit käyttää korvaamaan harjoituksen penkki. Varmista, että pallo on oikean kokoinen sinulle istuu sen huomaaminen asema reisien, jonka pitäisi olla samansuuntainen lattian. Jos polvet ovat yli lantiolla tai päinvastoin, sinun pitäisi valita eri kokoa. Vakaus pallo takaisin Bridge

  Sitting selän yli, kuten monet tekevät, asettaa selkärangan taivutus. Koska tämä harjoitus vie selkärangan laajennus, se on erityisen hyödyllinen niille, jotka istuvat paljon. Istu pallon. Kävele jalat eteenpäin ja nojata taaksepäin, kunnes pallo vierii osaksi luonnollista käyrä alaselässä. Laajenna jalat ja kädet ja levittää loput takaisin noin pallo. Hengittää ja rentoutua, jolloin painovoima venyttää sinua yli pallo. Pidä tässä asennossa 30-60 sekuntia ja sitten hitaasti istumaan takaisin ylös. Jos tämä venytys on epämiellyttävä, käytä suuremman pallon vähentää liikerataa.
  Side-Valehtelu Trunk Stretch

  selkärangan pystyy siirtojen määrä: taivutus, laajentaminen, lateraaliflexio ja kierto. Tämä venyttää tavoitteet lihaksia puolin selkää ja vyötärö, jotka ovat vastuussa taivutus voit puolelle liike nimeltä lateraaliflexio. Polvistu vakautta pallo viereen oikealle puolelle. Laajenna vasen jalka tasapainoa ja pitää oikea jalka koukussa vieressä palloa. Nojaa oikealla puolella jalka pallon kääri oikean käsivarren ympäri palloa pitäen hartiat kohtisuorassa lattiaan. Laajenna vasen käsi pään yli, kun levittää oikealla puolella kehoa jalka pallon. Sinun pitäisi tuntea venytys vyötärön ja puoli selkää. Pidä 15-30 sekuntia ja sitten hitaasti istumaan. Toista vasemmalla puolella.
  Istuva Rotations

  kääntyvä teidän vyötärö on työtä oman obliques, mutta harvat päivittäiseen toimintaan liittyy tällaista liikettä. Tämä venytys voi auttaa palauttamaan juuri näille muuten vajaakäytössä lihaksia. Istu palloa jalat koukussa polvet ja jalat lattialla. Cross kädet ja purista olkavarren kädet. Nosta kyynärpäät niin, että ne ovat samassa tasossa hartiat. Säilyttäen pystyasennossa, kierrä ylävartaloa niin pitkälle kuin pystyt sivuun. Pidä 15-30 sekuntia. Hitaasti rentoutua ja kierrä vastakkaiselle puolelle. Keskity istuu pitkä tämän harjoituksen aikana.
  Vakaus Ball Spinal Koukistus

  rentouttava harjoitus ulottuu oman taka-tai taka selkälihaksia ja myös purkaa selkärankaa. Lie alaspäin teidän vakautta pallo ja aseta kädet lattialle eteesi. Anna jännityksen valua pois kehosta ja anna painovoiman vetää pään ja lantion alas kohti lattiaa. Pidä tässä asennossa 30-60 sekuntia ja sitten hitaasti seisomaan.