| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kaapeli vakaus Harjoitukset

  kehonrakentaja Harold Zinkin luotu kaapeli käyttää järjestelmää vuonna 1957. Hänen tarkoituksenaan oli laajentaa valituksen voimaharjoittelun tekemällä turvallisempaa ja helpompaa tehdä. Vuosikymmeniä myöhemmin, kasvava kiinnostus ydin ja vakaus liikunta ja toiminnallinen koulutus laukaisi kaapeli koneen herätyksen. Kaapeli vakaus harjoitukset ovat vanhan koulukunnan koulutuksen tehty uusi uudelleen. Edut

  Cable laitteita ei ehkä ole seksikäs ominaisuudet high-tech käyttää koneita, mutta Michael R. Bracko, johtaja Institute for Hockey Research kutsuu sitä "lopullinen muoto urheilullinen voimaharjoittelun. "Bracko kertoi" Athletic Business ", että kaapeli koulutus harjoittaa oman vakauttavan lihasryhmiä. Koska se aktivoi enemmän lihaksia kuin perinteinen kone koulutusta, kaapeli workout kierrokset ylös aineenvaihduntaa ja auttaa painonhallinnassa. Kaapeli-laitteet set-up helpottaa yhden jalan tasapaino harjoituksia, sekä harjoitukset suoritetaan yhdessä tasapainossa laitteita. Laitteiden suunnittelu myös mahdollistaa erilaisia ​​harjoituksia, suoritetaan eri tasoissa liikkeen.
  Single Leg Stance

  Fysioterapeutti Gray Cook, kirjoittaja "Athletic Body Balance ", määrätään yhden jalan tasapaino liikuntaa, joka aktivoi myös latissimus dorsi. Lati, kuten niitä kutsutaan, ajaa alas puolin selkää ja tukea pystyssä asennon linjaus. Pystyasennossa vatsalihaksia supistui. Nousta, tartu kahvoja ilmajohdot, ja vetää ne alas samanaikaisesti, jossa kämmenet taaksepäin. aseman säilyttämistä ja hitaasti nosta toinen polvi. Pidä asento sekunnin, sitten laske jalka lattiaan. Ylläpitää selkärangan vakautta kuin palaat kädet alkuasentoon. Toista vastakkaisen jalan.
  Single Leg Rotation

  yhden jalan kierto kaapeli liikuntaa harjoittaa ulkoisen obliques vastaava kierto, ja sisäinen obliques, jotka edistävät asentohuimaus vakautta. Säädä hihnapyörän niin, että kiinnitys osuu keskelle rintaa. Seiso sivuttain, tartu kahvaan molemmin käsin, ja siirtyä pois koneen kunnes kädet ovat suorat. Piirrä vatsan ja nosta polvi lähimpänä konetta. Hengitä valmistella. Hengittää ja kiertää ylävartalon kohti seisoo jalka. Hengitä ja palaa alkuasentoon. Tee vain niin monta toistoa kuin voit suorittaa kanssa huojuu.
  Balance Boards

  Käännä ylävartaloa harjoituksia vakauden liikuntaa seisoin vaakalaite, kuten Balance Board, tasapaino levy tai puoli pallo. Saat hauiskääntö aseta tasapaino laitetta painopakalla ja kiinnitä mutkatanko alempaan kaapeleita. Pystyasennossa, ja tartu baari kämmenet ylöspäin. Vakauttaa kyynärpäät kuin teet kiharaa. Käytä ylä-kaapelit ja köyden kiinnitys oman ojentajat. Tartu alapäästä köysi ja vedä kaapeli alaspäin.