| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Liikunnan myönteiset vaikutukset sydän-järjestelmä

  Vaikka useimmat ihmiset pitävät lihas voitto ja rasvan menetys ensisijainen Liikunnan myönteiset vaikutukset, muun elimistön hyötyä samoin. Sydän-järjestelmä on yksi tärkeimmistä edunsaajille. Sydän-järjestelmä vastaa shuttling verta ja ravintoaineita kudoksiin ajoissa. Mikä tarjoaa koulutusta ja verisuonitautien kautta liikunta voi olla yhtä tärkeää päämäärää parantaa kehon koostumukseen. Tehokkuus

  Kun teet harjoituksen, verenkiertoelimistön potkuja osaksi korkea vaihteella toimittaa laitokselle tarvittavat ravinteet ruokkivat toimintaa. Jatkuva "koulutus" sydän-ja verenkiertoelimistön tällä tavalla johtaa tehokkuuden kasvuun koko järjestelmän. Lisääntyvä sydän tehokkuutta parantaa nopeutta, jolla elimistö tuottaa verta ja ravinteita kudosten kehon, lisää kestävyyttä ja sietää koulutukseen.
  Stressin vähentäminen

  sydän-järjestelmästä tulee tehokkaampi ja sen tehtävien hoidon yleistä stressiä koko järjestelmän pienenee. Näin ollen ajan aikana sekä lepo ja aktiivinen toteaa, sydämesi on ehkä vähemmän kertaa minuutissa pumpata saman verran verta kehon läpi. Tämä vähentää yleistä stressiä ja parantaa pitkäikäisyys järjestelmän.
  Kolesteroli Flushing

  mukaan ihmiset ehealthMD, liikunta on toinen suuri etu on sydän-järjestelmän terveys - vähentää kolesterolia. Kautta lisääntynyt aktiivisuus ja bloodflow edistää liikuntaa, sydän-järjestelmä tehokkaasti "aallot" pahaa kolesterolia verenkiertoon, lisää HDL ("hyvä" kolesteroli) ja vähentää LDL ("paha" kolesteroli).


  Laskua sairastumisriskiä

  Toinen hyöty, että liikunta tarjoaa sydän-järjestelmä on vähentynyt mahdollisuus rikkoutumiseen (esim. sydänsairaus). Tehokkaampi ja stressitön sydän-järjestelmä, vähemmän mahdollisuus, että se kokee tapauksia, kuten sydänkohtauksia tai aivohalvauksia. Näin pidät verenkiertoelimistön kunnossa voi lisätä elämänlaatua, kun ikää.
  Huomioita

  hyödyn maksimoimiseksi, asiantuntijat ehealthMD suosittelevat, että annatte vähintään 30 minuuttia kohtalaisen kovaa harjoitusta päivässä. Sekoitus perinteistä sydän koulutusta ja vastarintaa koulutusta tuottaa parhaat tulokset Huomaa, että jos et pysty omistamaan täyden 30 minuutin jakso käyttää, voit täyttää päivittäiset vaatimukset useita lyhyempiä stints koulutusta.