| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka liittyä Bikram Yoga Class

  Bikram jooga on kasvattanut suosiotaan viime vuosina lisääntyneen Länsi kiinnostusta jooga. Liity Bikram luokan ja nähdä, jos tämä tyyli jooga sopii sinulle. Asiat Tarvitset
  Yoga Mat
  Non-stick kansi matto
  Vesi
  Pyyhkeet
  kerrospukeutuminen
  Näytä lisää Ohjeet
  Liity Bikram Yoga Class

  1

  Tarkista paikallisten Bikram jooga studiot. Useimmat Bikram jooga opetetaan virallista, seuraamuksia Bikram studio vuoksi erityisluonne käytännössä.
  2

  tulla valmis. Tuo kerrospukeutuminen, jotka voit poistaa, kun lämmittää. Sinun pitäisi myös olla hyvä asenne, pyyhkeet, luistamaton kansi matto ja vettä.
  3

  Mieti sitouttamiseen. Jos olet vain kokeilemalla, onko Bikram on oikeanlaista jooga sinulle, ostaa yhden luokan tai pieni luokka sarjassa. Kun olet päättänyt, että Bikram on valitsemasi tutkimuksen, useimmat studiot avulla voit ostaa rajoittamaton kuukausittain luokkia tai vuotuisessa sarjassa.
  4

  tietää, että se tulee olemaan erittäin kuuma. Bikram luokat yleensä lämmittää asana tai käytännön tilaa 105 asteessa noin 50 prosentin kosteudessa.
  5

  Lue rutiinia. Bikram jooga seuraa asettaa sarja 26 asanat tai asennot 2 hengitys harjoituksia. Tämä on aina-sekvenssi ja ei ole vaihtelua totta Bikram jooga.
  6

  nauttia kaikki tason käytäntö. Bikram luokat ovat kaikilla tasoilla ja kyvyt yhteen huoneeseen niin olet todennäköisesti harjoitella aloittelijoille ja edistyneille opiskelijoille.
  Etsi Bikram Yoga
  7

  Harkitse itseopiskelu. Jooga ohjaajat ovat käytettävissä yksityisopetusta tai opetusta pienryhmissä. Tietenkin tällainen opetus on myös kalliimpaa kuin ottaa yhden ryhmän luokassa.
  8

  Look luokissa kuvattu "kuuma" jooga. Tämä on usein synonyymi Bikram luokkiin, ja todennäköisesti tehdä samanlainen jaksotus ja teemoja johdettu Bikram opetusta kuten korkeissa lämpötiloissa.
  9

  Tarkista jooga lehtiä. Lehdet kuten Yoga Journal on valtakunnallinen ja on helppo löytää. Voit tarkistaa jooga listauksia tai mainoksia Bikram luokissa (ks. Resources alla).
  10

  Keskustele muiden jooga studiot. Studios keskittyy Iyengar, Astanga tai Kundalini jooga voi olla viittauksia paikallisten studiot ja opettajat Bikram.