| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten laihtua Bikram Yoga

  Voit käyttää Bikram jooga pudottaa toivotut puntaa. Toimi seuraavasti. Ohjeet
  laihtua Bikram Yoga
  1

  Tee se sydän workout. Pitämällä jokainen 26 Bikram aiheuttaa koko määrä ja laittoi edelleen kaikkensa, sydän-järjestelmä on toiminut ja vahvistunut.
  2

  Ole johdonmukainen. Laihtua jooga, sinun täytyy harjoitella säännöllisesti ja niin paljon kuin mahdollista. Tulokset alkavat viikoittain käytäntö, joka sisältää kolme luokkaa tai enemmän.
  3

  muuttamaan rasvan lihasten. Jooga auttaa kehittämään sekä lihaskuntoa ja voimaa kuin työn kautta eri asanat tai asennot.
  4

  Opi rakastamaan lämpöä! 105 asteen lämpötiloja ja 50 prosenttia kosteus voivat olla ystäviä. Lämpö mahdollistaa lihaksia paremmin uudelleen, nostaa sykettä mahdollisimman kestävyyskuntoa, puhdistavat kehon ja ohentaa verta.
  5

  Pudota painoa aloittelijasta Bikram. Se kestää kaksi luokkaa kehosi alkaa ymmärtää eri 26 asentoja ja 10 luokat kehosi alkaa normalisoida oman painon.
  6

  Tiedä mitä Bikram opettajat ja oppilaat sanovat. He uskovat, että Bikram jooga on täydellinen sydän, aerobinen, voimaa, notkeutta ja rasvaa polttava workout.
  Practice turvallisesti
  7

  Etene syvemmälle, kun olet valmis. Osa perususkomus järjestelmä Bikram jooga on ajatus, että opiskelijoiden pitäisi siirtyä rajansa aiheuttaa alle kannustaminen opettaja.
  8

  Varo lämpöä. Lämpö voitelee niveliä, sinut uskomaan, että olet joustavampi kuin oikeasti olet. Lisäksi lämpö pitää kehon tunne kipua, joten et voi tietää, että olet loukkaantunut ennen lähdet luokassa.
  9

  Käytä peilit varoen. Bikram studiot käyttö peiliseinät joten opiskelijat voivat nähdä niiden edistymistä ja työntää edelleen aiheuttaa. Ylläpitää tietoisuutta siitä, miten kehosi tuntuu sisällä niin tiedät mistä lopettaa.
  10

  Toista aiheuttaa varoen. 26 Bikram aiheuttaa tehdään kahdesti 90 minuutin luokkaa. Tämä auttaa rakentamaan luottamusta, mutta käytetään myös mahdollisuuden siirtää edelleen aiheuttaa toisella kerralla.
  11

  Work oman henkilökohtaisen reunasta. Yrittävät pidättäytyä kilpailemasta muille ympärilläsi tai yrittää simuloida kykyjä muiden joustavampi kuin sinä.
  12

  Kuuntele hengitystäsi. Käytä hengitystään, kun mittari kehon. Jos hengitys on nopeaa, matala tai kireät, sinun pitäisi lakata tekemästä aiheuttaa tai levätä ennen kuin jatkat.