| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooginen hengitys harjoituksia koripallon

  mukaan koripallon legenda Kareem Abdul-Jabbar, täytäntöönpano joogan hengitys harjoituksia auttoi häntä laajentamaan uransa täydet kaksi vuosikymmentä pelissä ammattilaisurheilussa. Jooginen hengitys harjoitukset ovat tarpeen urheilutapahtumista he kouluttavat voit hallita ja säädellä hengitystä stressiä, joka tarjoaa kehon kanssa kohonneeseen hapen ja jonka avulla voit pysyä rauhallisena paineen alla, mikä lisää kykyä tehdä kytkin pelata tai upota tarvittavat laukaus, kun se laskee eniten. Vatsan Breathing

  Master perustiedot vatsan hengitys ensimmäinen askel kohti oppimisen oikea joogan hengitys. Kun useimmat ihmiset hengittää, rinnassa laajenee ja supistuu, kun niiden vatsa pysyy paikallaan, mikä on vastoin joogan filosofiaa, kuten syvä hengitys voi käydä ainoastaan ​​käytön vatsan. Opetella uudelleen hengittämään oikein, vahvistaa ja rentoutua - silmien sulkeminen, jos se auttaa sinua keskittymään. Aseta kätesi vatsaan ja keskittyä varovasti hengitys vatsaan jokaisen hengenvetoon, tunne sitä kevyesti nousta ja laskea. Käytännössä sykliä 20 henkeä kerrallaan, jonka tavoitteena on kouluttaa vähintään kerran päivässä.
  Chest Breathing

  Opi käyttämään maksimaalista rinnassa kapasiteettia kun olet kahva perus vatsan hengitys. Jälkeen harjoittelemalla 20 perus Hengitä vatsaan, keskittyä oman huomiota rintakehä, liikkuu käsiäsi pallea. Vielä 20 henkeä, tavoitteena laajentaa vain oman rintakehä niiden maksimaalisen kapasiteetin jokaisen hengenvetoon, henkisesti "tunne" keuhkot laajentua ja supistua heidän ehdoton raja. Muista välttää tulossa jännittynyt kun teet harjoituksen, koska piilevä jännitys vähentää maksimaaliseen kapasiteettiin hengitystä, mikä estää harjoittelun ponnisteluja.
  Combination Breathing

  Useiden viikkojen kuluttua harjoitellaan vatsan ja rinnan hengitys erikseen, yhdistää kaksi yhdeksi hengenvetoon. Kun makaa selällään kädet ja jalat levällään, hitaasti ja tasaisesti hengittää, ensin pyritään laajenee täysin ja täyttää vatsan jälkeen täydellinen laajentaminen rinnassa. Hitaasti ulos, hengitä ulos rinnassa ensimmäinen ja vatsaan toinen, tunne teidän rintakehä rentoutua jälkeen rentoutumista oman vatsan. Tämän pitäisi tuottaa hengenvetoon, että on sekä pidempi ja hienostunut kuin suoritettaessa osien yksin. Toista tämä yhdistetty hengitys yhteensä 20 henkeä päivässä. Ennen pitkää huomaat parantunut sydän kyky kun pelaa koripalloa, sekä lisääntynyt kyky pysyä rauhallisena paineen alla.