| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten päästä irti Hot jooga

  Hot jooga mahdollistaa sen harjoittajia turvallisesti mennä syvemmälle aiheuttaa, auttaa vapauttamaan myrkkyjä kehossa ja vähentää loukkaantumisriskiä mukaan ABC Yoga. Hyödyt joogan vuonna lämmitetyssä huoneessa on keskusteltu laajasti mukaan Seattle Times, jossa todettiin, että "harvat tutkijat ovat tutkineet fyysisiä ja henkisiä vaikutuksia kuuma jooga ... lähdetään ... harjoittajia tärkein opas sen hyödyt tai haittoja. " Kuitenkin on olemassa useita vaiheita ryhtyä sekä ennen ja sen aikana kuuma joogan, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti joogan harjoittaminen. Asiat Tarvitset
  joogamatto
  Pyyhe
  Vesi
  Active wear
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Saavu luokan alussa. Monet jooga toimijat osallistua opetukseen ei vain fyysisiä etuja, mutta myös henkistä purku ja selkeyttä sekä henkisiin tarkoituksiin. Myöhässä tai kiire aiheuttaa stressiä ja on ristiriidassa positiivinen ja onnistunut joogan harjoittaminen.
  2

  Juo paljon vettä koko päivän, ennen kuin osallistua hot jooga luokassa. Johtuen lisätty lämpöä, on luonnollista hikoilla äärimmäisen määriä nestettä (joka on osa hot jooga tavoite), ja siksi oikea nesteytys on keskeinen terveydelle. Liuota jälkeen luokan kadonneen nesteitä ja elektrolyyttejä.
  3

  Tuo jooga matto tyyny itsesi ja pyyhe pyyhkiä hikeä. Saavu luokan puhdas ja hajuja, jotka voivat häiritä muita. Seurustella ennen ja jälkeen luokassa, mutta ei tunnilla, jotta se ei häiritse muita.
  4

  Varmista, että opettaja on tietoinen mahdollisista vammoista tai kipuja kehon, jotta hän voi opastaa sinua tietyissä aiheuttaa . Koska hot jooga voit mennä syvemmälle eri venyy ja aiheuttaa, pitää vammoja ja rajoitukset mielessä ja älä työnnä kehon liikaa, jotta voidaan vähentää loukkaantumisriskiä.
  5

  Do ei syö suuren aterian kahden tai kolmen tunnin sisällä hot jooga luokassa. Mukaan Yoga Journal, "jos joogaa täydellä vatsalla, saatat kokea kramppeja, pahoinvointia tai oksentelua."
  6

  Osallistu eri luokissa kunnes löydät opettaja, joka vastaa haluttua tyyliä ja vauhtia. Sisällä hot jooga, on olemassa useita eri variaatioita, ja siihen, miten opettaja lähestyy teidän käytännössä voi tehdä vaikutusta siihen, mitä saat irti.
  7

  Kehitys aikomus oman hot jooga käytännössä. Omistamalla käytännössä erityisesti henkilötietoja tai ulkoinen syy voi lisätä keskittyä tunnilla.
  8

  Irrottautukaa häiriötekijöitä harjoitellessaan hot jooga. Jätä kännykkään huoneen ulkopuolella tai sammuttaa sen antaa itsellesi täysin kaivaa teidän käytännössä.