| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mula Bandha kysymykset

  Mula bandha on prosessi pysäyttää turhaa energiaa virtaamaan lantion ulkopuolelle ja on ensisijainen tavoite käytännössä jooga. Periaatteet bandha edistää uudelleenohjaus tästä energiasta sisäisesti, eri puolilla kehoa sydämen keskustaan. Kun tämä energia täyttää sydämen keskus, jooga harjoittaja tuntee parhaillaan henkisesti keskellä. Noin

  Mula bandha on ensimmäinen bandha, tai energian pysähtyy, käytetään ohjaamaan tuhlausta ulospäin virtauksen praanalla, tai positiivista energiaa. TPerform tämä bandha asettamalla puristava lantionpohjan, sitouttaminen lihaksia pakarat napa. Käytä tätä kireys omasta tai tehdessäsi muita asentoja. Tämä auttaa tukevat selkärankaa ja lisää lihasten voimaa lantion ja lonkan alueilla. Kun suoritetaan muiden bandhat, Mula bandha ohjaa oman prana läpi lantion ja lantion ja sinun sydämeesi keskustaan.
  Löytäminen Mula Bandha

  suorittaa Mula bandha , jooga participantst harjoittaa lantion alkaen pakarat napa. Useat asennot voivat auttaa sinua löytämään sitoutumista Mula bandha. Vuonna Tadasana tai Mountain Pose, seisot jalat hip-etäisyydellä toisistaan ​​ja sitten sisään, painamalla lantiolla takaisin kohti selkärankaa. Kun hengität ulos, kun painat lantiota eteenpäin uudelleen. Tämä toistetaan useita kertoja auttaa sinua löytämään neutraali lantion pysyy tiiviisti ja liittyy Mula bandha. Kun olet löytänyt sen, kun seisoo neutraalisti Tadasana, lantion ja alempi puoli tuntuu hyvin tasaista.
  Fyysisiä asioita

  Monet kysymykset liittyy Mula bandha ovat aiheuttaneet koska opettajat eivät opeta sitä kunnolla tai ollenkaan aikana jooga ohjeita. Löytämättä Mula bandha ennen kuin teet asentoja, jotka käyttävät lantionpohjan, lihasjännitystä lantionpohjan voi olla seurauksena inkontinenssi. Koska Mula bandha auttaa edistämään selkärangan vakautta, esittävien Mula bandha väärin tai ei toimi lainkaan, voivat lisätä stressiä selkärangan tietyissä jooga asennot.
  Energy Issues

  Mula bandha on ensimmäinen kolmesta bandhat tai energian lukot, suorittaa aikana jooga. Harjoittajat käyttävät näitä lukot estää tarpeeton ja tuhlaavainen virtaa energiaa ulos kehosta kun tekee jooga aiheuttaa. Vaikka voit tehdä niitä erikseen, kun se tehdään yhdessä, Mula bandha on ensimmäinen lukko suoritettu ja on oltava vahva perusta, jotta voidaan suorittaa uddiyana ja jalandhara bandhat. Kun Mula bandha ei tehdä oikein, se voi estää virtauksen prana, tai energiaa, ylös lantion läpi kylkiluiden ja osaksi sydämen keskustaan, joka on ensisijainen tavoite monet joogan harjoittajat.