| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Bikram Yoga kiinteyttää jalat

  Bikram jooga studiot ovat nimeltään "kidutuskammioita" perustaja, Bikram Choudhury, koska osallistujat työskentelevät 104 astetta Fahrenheit olosuhteissa. Lämmitetty ympäristö auttaa toteuttamista jooga aiheuttaa löysäämällä lihaksia, mukaan Choudhuryn. Kun suoritetaan asianmukaisesti, suurin osa 26 aiheuttaa Bikram jooga tukea kiinteytymistä ja alavartalon. Reisi Lihas Building

  pysyvän Bow vaatii yhden jalka nostetaan taakse kehon ja taivuttaa polven niin, että kantapää päätyy pään takana. Puolet Kilpikonna aiheuttavat vaatii posers istua heidän kannoillaan niiden torso taivutettu eteenpäin. Molemmat aiheuttaa venyttää loukkaantuneen. Hankalat aiheuttavat tasapainottaa kehon varpaissa ja tasapainotus Stick tasapainottaa kehon yhdellä jalalla. Jokainen voimat supistuminen ulomman ja sisemmän reiden lihakset tukea vasikka lihakset ja luut jalkojen vakauden säilyttämiseksi. Locust aiheuttaa, Full Locust aiheuttaa ja Bow aiheuttaa nostaa molemmat jalat samanaikaisesti kun makaa altis. He sopimus ja rakentaa vahvuus lihakset reisien takaosassa.
  Yhteisen Flexing ja jänne pidentävä

  Standing Erillinen reidenojennus aiheuttaa osuuksilla kaikki jalan jänteiden joten posers taivuta vyötäröltä jokaisen jalan ojennettujen puolella kehoa. Se tarjoaa myös suuri lamaannuttaa venyttää. Lisäksi useat Bikram jooga aiheuttaa parantaa joustavuutta polvet asettamalla ne valtion jatkuvaa taivutus. Näitä ovat Hankalat aiheuttaa, Eagle aiheuttaa, puu aiheuttaa, Kiinteä Firm aiheuttaa, Half Kilpikonna aiheuttaa ja pysyvän Bow. Eagle aiheuttaa nimenomaan tekee kehon näyttämään se kiertyy itsensä. Se lisää joustavuutta lonkan, nilkan ja polven nivelet.
  Calf Rakennus ja lamaannuttaa Venyttely

  tasapainottaminen ylävartalo on varpaat polvet koukussa kuin Hankalat aiheuttavat vahvistaa vasikoiden asettamalla ne valtion supistua pituus aiheuttaa. Pysyvä Head polvi on itsestään selvä aiheuttavat joka edellyttää jalka nostetaan hip tasolle. Se ulottuu takareisien ja vasikat kohonnut jalka ja sopimukset vasikat seisoo jalka. Toinen aiheuttavat joka ulottuu takareisien ja sopimukset vasikat Wind poistaminen Pose, joka vetää polvet rintaan makuuasennossa.
  Jalka vahvistaminen

  Hankalat aiheuttaa ja Toe jalusta tarvitse tasapainottaa koko elin varpaat kyykyssä. He käyttävät kaikki luut jalat. Hankalat aiheuttaa uskotaan lievittävän jänistää, ja molemmat aiheuttaa hyvitetään helpotusta niveltulehdus ja reumatismi jaloissa. Toe Stand on vaikeampi tasapainoilua kuin Hankalat Pose, koska jalka on yksi jalka lepää huipulla reiden vastakkaisen jalan. Lonkan ja polven nivelet kohonnut jalka avata tänä aiheuttaa. Tuuli poistaminen aiheuttaa, Locust Pose ja Bow Pose myös venyttää ja flex lihaksia jaloissa.