| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Voiko raskaana Henkilö Onko Hot jooga?

  Bikram jooga on tavaramerkkitermi tyyppi hot jooga kehittämä Bikram Choudhury, että muodostuu aina sama 26 Hatha jooga aiheuttaa. Huone on kuumennettava 105 F kosteus 40 prosenttia, ja istunto kestää 90 minuuttia. Vaikka löydät paljon ihmisiä ylistämään hot jooga, se on kyseenalaista, onko se turvallinen raskaana oleville naisille. Vaikeus

  idea hot jooga on, että se on vaativa ja haastava. Aiheuttaa ovat usein vaikea ja tehty pitkäksi aikaa, mikä edellyttää laajaa keskittymistä, painopiste ja voimaa. Huomatkaa, paljon samaa voidaan sanoa noin tahansa jooga. Kuitenkin, hot jooga ympäristö vie asioita uudelle tasolle. Bikram viittaa virallisten sertifioitu studiot "kidutuskammioita", joka ei kuulosta paljon kuin paikka raskaana oleville naisille.
  Heat

  Totta puhuen, 105 F on aika kuuma. Ja kestää se 90 minuuttia on haaste jopa kaikkein sovi. Mutta raskaana oleville naisille ei kannata edes ottaa kylpyjä, jotka ovat kuumempia kuin 100 F. "Kaikki kuumempi voi vahingoittaa lapsen muuttuvien solujen, ja vaikka voit vilvoitella hikoilu, vauva ei voi", kertoo OB-naistentaudit Catherine Lynch, MD Hot jooga voi myös aiheuttaa lämpöä liittyviä sairauksia, ja Mayo Clinic n Edward R. Laskowski, MD, neuvoo raskaana tai joku sydänsairaus tai lämpöä intoleranssi ohittaa tämän tyyppinen harjoitus.

  Nestehukka
  On äärimmäisen tärkeää pysyä sammutettua.

  Joitakin yleisimpiä sivuvaikutuksia hot jooga ovat huimaus, pahoinvointi ja päänsärky tuoma nestehukka. Bikram virallisesti suosittelee, että opiskelijat kaksinkertaistaa normaalin suositeltu veden saanti kun harjoitellaan Bikram jooga, joka on enintään 4 litraa päivässä. Samalla hän suosittelee, että et syö vähintään tunti ennen luokan. Mutta ne varotoimet eivät ole varma tae, että voit välttää kärsimystä. Raskaana oleville naisille, selvästi huimaus ei ole hyvä asia, koska putoamisvaara tai pyörtyminen, jos olet raskaana, et yleensä ole tarpeeksi haasteita pahoinvointia ilman vapaaehtoisesti lisäämällä sekoitetaan.
  Asetukset
  Muunlaiset jooga voi olla hyödyllistä, kun harjoitetaan varoen.

  Bikram jooga ei tarjota virallisen Raskaus Yoga Workshop johdolla Rajashree Choudhury, suunnattu auttamaan opiskelijoita ja opettajia ymmärtämään erityisiä näkökohtia. Ja Bikram jooga opettaja Jennifer Lobo, osaomistaja Bikram Yoga NYC, opetti joogaa koko raskauden ja on ollut lukuisia raskaana opiskelijat - mutta ne kaikki olivat pitkän aikaa joogan harjoittajat. "Emme koskaan suosittele nainen alkaa tekee Bikram jooga, kun hän on jo raskaana," Lobo kertoo. Hyvä uutinen on, voit saada monia samoja etuja - sekä lisäämään voimaa ja joustavuutta ja vähentää stressiä - ilman lämpöä liittyviä vaaroja harjoittelemalla muita jooga. Vain välttää aiheuttaa teidän vatsa tai takaisin, ja syvä käänteitä tai mutkia. Harjoittele seisten lähellä seinää antaa lisää vakautta.