| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten laihtua nopeasti raskauden jälkeen

  Laihdutus raskauden jälkeen on haaste. Kuitenkin irtoaminen yli puntaa ja vallata kehon, kun kerran tiesi eivät tule kysymykseen. Lue, miten laihtua nopeasti raskauden jälkeen. Asiat Tarvitset
  Kävelyjalkineet
  kuntosalin jäseneksi (valinnainen)
  painoja tai vastus bändejä (valinnainen)
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Syö hyvin raskauden aikana. Yksi parhaista tavoista palata terveen painon nopeasti raskauden jälkeen on ylläpitää terveellisiä ruokailutottumuksia raskauden aikana. Älä lankea "syöminen kaksi" ansaan. Et syö kahdelle aikuiselle. Et syö itse, ja vähän joka painaa 10 kg. sen raskain. Kolme monipuolinen ateriaa päivässä, kaksi tai kolme terveellisiä välipaloja pitäisi riittää.
  2

  Pidä aktiivinen raskauden aikana. Lisäksi syö hyvin raskauden aikana, ylläpitämällä liikunnan auttaisi laihtuminen raskauden jälkeen. Ellet ole vuodelepo, kokeile menee valoa kävellä joka päivä. Synnytystä jooga luokat tarjoavat lempeä venyttely ja voimaharjoittelua erityisesti raskaana oleville naisille. Myös kevyt kantavien harjoitukset (kuten Bicep kiharat) voidaan vielä tehdä koko raskauden pitämään lihakset pehmentänyt.
  3

  Liity kuntosali, jossa lastenhoitoa. Tämä auttaa vähentämään stressiä löytää lapsenvahti. Onneksi monet kuntosalit tarjoavat lastenhoitoa kun harjoitus.
  4

  Plan aterioita. On helppo unohtaa syödä aamiaista, kun sinulla on uusi vauva hoitaa, tai tavaraa kourallinen evästeet suussa välillä vaippa muutoksia ja syöttöjä. Suunnittelu aterioita auttaa sinua pysymään keskityttiin syö terveellisesti. Varmista, että suunnitellut ateriat ovat terveellisiä ja antaa sinulle tarpeeksi kaloreita ja ravintoaineita. Ei nälkää itse raskauden jälkeen on yhtä tärkeää kuin ei binging oli aikana.
  5

  Make liikuntaa osa rutiinia. Et voi tehdä jopa kuusi päivää laiskuus yhdellä laajennettu harjoitus. Johdonmukaisesti käyttää, vaikka se on vain vähän, antaa parempia tuloksia nopeammin, ja se saa sinut tuntemaan paremmin, too.