| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Vatsa Fat Reduction Vinkkejä

  Monet naiset ja miehet kaikenikäisille kamppailevat toivottuja vatsa rasvaa. Mukaan WebMD, tämä vetelä keskiosan voi johtua yli-hemmottelu ruokaa tai nainen voi olla vatsa rasvaa edellisestä raskaudesta. On olemassa useita tapoja, että kuka tahansa voi vähentää ulkonäkö vatsa rasvaa. Täysjyvä

  käyttöönotto täysjyvätuotteita osaksi ihmisen ruokavalio voi auttaa vähentämään painoa, myös liikaa rasvaa, joka voi kertyä noin keskiosan. Mukaan USDA, elintarvikkeita, jotka sisältävät täysjyvätuotteita kuuluu täysjyväleipää, koko vehnän pastaa, tummaa riisiä, tattari ja popcornia. Nämä elintarvikkeet pitäisi korvata puhdistetut jyvät, joka voi aiheuttaa ei-toivottuja painonnousua. Elintarvikkeita, jotka sisältävät puhdistetut jyvät ovat keksejä, spagetti nuudelit, maissi leipää ja pretzels.
  Cut Out Kaloreita

  mukaan "Fitness"-lehden, vähentää päivittäistä ruokavaliota vain 100 kaloria päivässä voi kääntää painonpudotuksessa span tahansa koko vuoden. On olemassa useita tapoja leikata 100 kaloria päivässä. Henkilö voisi ohittaa majoneesia kanavoileipä tai vältetään suklaakeksejä osaksi päivän lounas laukku.
  Vältä Ohitetaan ateriat

  Monet ihmiset tekevät virhe ohita aterian, kuten aamiaisen, siinä uskossa, että tämä aiheuttaa heille laihduttaa, koska niitä kaloreita ei kuluteta. Mukaan "Fitness"-lehden, kun henkilö välttää syöminen laihtua, keho alkaa uskoa, että se on nälkää ja pysähtyy polttaa kaloreita. Vähärasvainen, vähäkalorinen ateria, kuten omena-tai vähärasvaista kinkkua sandwich, voi syödä, jos henkilö ei ole aikaa kuluttaa oikea ateria.
  Pidä liikkuvat

  mukaan "Fitness"-lehden, jos henkilö jatkaa kulkuaan suorittaessaan jokapäiväisiä tehtäviä, kuten puhuminen puhelimeen tai taitto pesula, hän voisi mahdollisesti polttaa jopa 350 ylimääräistä kaloria päivässä, joka voisi olla vastaava koko aterian. Henkilö voisi myös napauttaa varpaillaan tai siirtää jalkojaan suorittaessaan tehtäviä, jotka estäisivät heitä muuten istumista, kuten television katselun tai surffata internetissä.