| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten opettaa Jazzercise

  Rakastatko musiikkia? Onko sinulla kupliva persoonallisuus? Oletko hyvä tanssija, kun menet ulos juhlimaan? Onko koordinointi suuri? Rakastatko työskennellä ihmisten kanssa? Rakastatko workout? Rakastatko nähdä toisia saavuttaa tavoitteensa? Jos vastasit "kyllä" näihin kysymyksiin, niin sinulla on se mitä aloittaa oman jazzercise luokka. Ohjeet
  1

  Mitä eroa aerobictunteja ja jazzercise luokat? Vain sellainen rutiinit ja harjoituksia voit koota, joka perustuu omaan liikkeen taustalla, jotta luokka hauskaa ja tehokasta. Tehokkaita, tarkoitan, kunhan opiskelijat saavat suuren kokovartaloharjoittelun yksinkertaisten, energinen tanssi yhdistelmiä päättyy harjoitukset keskittyvät eristetty lihas ryhmille.Hotellissa enemmän tanssia sinulla on taustalla, sitä parempi. Ja tanssin taustalla ei tarvitse olla perus neljä: baletti, jazz, moderni tai kosketa. On teknisesti koulutettu vain tarkoittaa olet ollut kokemus laskemisesta yhdistelmiä yhdessä ole, että voit olla hyvä opettaja. Itse asiassa, jos olet teknisesti koulutettu, sinun täytyy olla varovainen, ettei hukuttaa opiskelijoille liikkeitä tai niiden yhdistelmiä liian pitkälle. Jos sinulla on luonnollinen lahjakkuus tanssin ja luoda omia yhdistelmiä, sinulla mitä se tekee tulla opettaja.
  2

  Mistä tiedät mitä yhdistelmiä tai harjoituksia sisällyttää workout? Aloita testaamalla kaiken itse ensin? Jos voit tehdä sen ja se tuntuu hyvältä sinulle, niin se tuntuu hyvältä muille seuraa sinua. Tärkeintä on pitää liikkeet yksinkertainen mutta energinen käyttää runsaasti energiaa musiikkia. On parempi antaa opiskelijoille yksinkertainen liikkuu he ovat hauskaa tehdä eikä monimutkaisia ​​liikkeitä, jotka tekevät sinusta tuntuu hyvältä, mutta hämmentää opiskelijoita. Jos opiskelijat saavat frustrateted koko ja tuntea liikkeet ovat liian pitkälle ja tehdä niistä tuntuu huonompi tai kömpelöitä he lähtevät ja tule takaisin. Ne ovat siellä pitää hauskaa ja saada workout prosessissa. Muista, ihmiset, jotka jazzecise luokat ovat ihmisiä, jotka haluavat tanssia ja saada liikuntaa. Jos heillä on laaja tanssi kokemus, he olisivat säännöllisesti tanssitunnilla.
  3

  Aloitetaan muoto jazzercise luokassa. Useimmat luokat ovat tunnin mittainen, mutta voi olla jopa puolitoista tuntia pitkälle luokissa. Aloitat lämmittelyn joka koostuu kohtalaisen siirtyy saada veri virtaa, joka sujuvasti liikkuu aukkoon ulottuu lämpenee nilkat, kantapää, reidet, vyötärö ja ylävartalon yksi kerrallaan. Tässä jaksossa kestää yleensä noin 10 minutes.Now olet valmiina jazzercise tanssi osa, joka pitäisi ottaa 20-30 minuuttia riippuen kunnon opiskelijoita. Eroavaisuus jazzercise ja aerobinen tanssi on, että jazzercise pyrkii koota todellinen koreografia yhdistelmä, jossa aerobinen tanssi näyttää enemmän harjoituksia koreografian tiettyyn order.Remember opettaa yksinkertaisia ​​jazz yhdistelmä on pieni paloina, toista muutaman kerran, lisää seuraava pala, toista muutaman kerran, että tätä prosessia jatketaan, kunnes olet opettanut koko yhdistelmä. Kun koko yhdistelmä on saavutettu, toistan, että niin monta kertaa kuin haluat, kunnes saavutat aerobinen tavoite vähintään 20 minuuttia. Tänä osa, todella hauskaa suorittamista yhdistelmä ja kannustaa oppilaita on yhtä hauskaa kuin olet. Tässä osassa voi olla yksi, joka on todella hauska ja täyttää teidän lähtevät opiskelijat heille ihana tunne saavutus, että pystyy oppimaan yhdistelmä.
  4

  Kolmas osa luokkasi on valmistettu eri harjoituksia, jotka käyttävät eristetty lihasryhmiä. Esimerkiksi hyvä esimerkki harjoituksia reidet ovat baletti harjoituksia tai taiji kannanottoja teloitettiin keskinopeudella musiikkia, joka on mukava voittaa. On runsaasti liikuntaa, jotka voidaan suorittaa abs samoin. Muut harjoitukset valita myös punnerrusta, istuva jalka hissit neloset ja jalka hissit makaa vatsallaan ja maalialue. Tässä osiossa pitäisi kestää noin 10-15 minuuttia riippuen siitä, kuinka monta toistoa teet jokaisen harjoituksen. Kolme sarjaa 10 jokaisen harjoituksen on hyvä paikka aloittaa sitten säätää vastaavasti perustuu kunnon opiskelijoita.
  5

  End luokan joukko tahallista syvä venyy. Mitä tarkoitan syvä ulottuu ovat venyy jossa voit keskittyä enemmän tilalla venyttää yhdessä syvä hengitys. Valitse venyy joka venyttää kaikki lihasryhmät olet käyttänyt aikana luokassa. Paras tapa lopettaa luokka on yksinkertaisesti makaamaan lattialle ja henkisesti keskittyä rentoutumiseen jokainen lihas kehossa. Tämä osa-luokka on valinnainen vaikka Suosittelen sitä. Lopettaminen luokan rentoutumista todella tuo mukavan lisän päättämisestä viimeisen tunnin aikana energeettisesti intensiivistä exercises.These ovat perus-ohjeita, miten opettaa jazzercise. Harjoituksia eri ruumiinosat löytyy etsimällä harjoituksia voit valita. Mutta todellinen avain ottaa onnistuneen luokka on sinulle, persoonallisuus, oman nautinnon opetuksen luokan, luovuutta kokoamaan hauskaa yhdistelmiä, välittävä noin workout opiskelijat saavat enemmän kuin noin harjoitus sinulle henkilökohtaisesti saavat? Jotkut tilat vaativat et varmennettava ennen kuin voit opettaa, varsinkin jos olet opetuksen itsenäisesti. Jos olet palkannut laitos etsii opettajan olevan henkilöstön, että koulutus on joskus itsenäinen. Jos ei, se on aina hyvä kirjoittaa oman vastuuvapauslauseke ja tehdä siitä osa kirjautumishenkilöllisyytesi arkin jossa todetaan yksinkertaisesti, että opiskelija on "harjoitus omasta vapaasta tahdostaan ​​ja ymmärtää, että he ottavat tämän luokan omalla vastuullaan. ja että he ymmärtävät ne pitäisi aina tarkistaa lääkärin kanssa ennen kuin teet minkäänlaista liikuntaa. "