| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Best maanpäällinen allas Liners

  Maanpäälliset altaat ovat loistavia ihmisiä, jotka nauttivat uimisesta ja ovat ihastunut vettä toimintaa. Suosio ja menestys nämä altaat ovat jatkuvasti saamassa niin edelleen parannuksia ovat integroitu kun uusia löytöjä lisävarusteita tehdään. Maanpäällinen allas vaipat ovat lisätty lisälaite, joka koristaa ulkonäköä allas. Eri toimittajat tarjoavat erilaisia ​​maanpäällinen allas vaipat, mutta valita paras voit rajata vaihtoehtoja neljään pääryhmään. Päällekkäin Liners

  Tämäntyyppiset maanpäällinen allas vaipat maksaa vähemmän ja siksi on ihanteellinen ihmisille, jotka ovat varovaisia ​​rahoituskulujen. Saatavuus päällekkäisyyttä vaipat vaihtelee välillä 20 ja 25 G: vinyyli, ja se voi olla kuvioitu tai tavallinen rakenne. Nauha käyttävät tätä tyyliä liner pitää sitä paikallaan. Yleisesti nauhat on kahdenlaisia, toinen on tasainen nauha tyyli ja toinen on putken muotoinen. Mukaan poolsaboveground.com, nämä nauhat on vaihdettava, kun merkkejä halkeamia tai katkenneita ilmenevät. Tämä maanpäällinen allas liner tiedetään olevan vaihtoehto unibead tai helmillä altaan liner, mutta ehkä hankkia riittävästi nauhat sopii koko altaan.
  Helmillä vaipat

  Tämäntyyppiset maanpäällinen allas vaipat ovat koristeellisia ja saattaa erota muiden miten ne on kiinnitetty. Asennus on helppoa, koska nämä vaipat on tavallisesti päärme tai helmiä, jotka kulkevat mukana koko reunan liner ja sopivasti napsahtaa helmi-vastaanotin, joka jatkuvasti ajaa pitkin altaan seinän päälle. Asennus Näiden allas vaipat on helppoa, koska yläosan allas ei yleensä vaadi purkamista muuttuvassa liner.
  Unibead vaipat

  Tunnetaan myös nimellä kuten J-koukku vaipat, unibead vaipat ovat ainutlaatuinen uima-allas vaipat. Tällainen maanpäällisten Altaan sopimaan mitään yhteistä maanpäällinen allas. Samanlainen päällekkäin liner, se voidaan ripustaa seinän yli, ja se voi myös käyttää helmillä liner. Tämä on erittäin koristeellisia liner Ollakseen yksi, joka on monipuolinen. Tarkka mittaus allas on asennuksessa tarvittava tämäntyyppisen maanpäällinen allas liner, riippumatta tyypistä tai muodossa asennuksen aiot hakea.
  Laajennettavissa vaipat

  tarkoitus sijoittaa ylimääräistä vinyyli tarvitaan syvä keskellä tai syvään päähän uima-alue, tämän tyyppinen maanpäällinen allas liner on tehty pitkä. Korvaus tämän liner on hyvä 2-3 metriä syvä, ja käytetään yleisesti ympäri maanpäällinen uima-allasta. Asennus tämäntyyppisen altaan seinän rajoittuu soikea-altaat, joissa ei ole tukipilari hihnat käynnissä koko keskellä. Rypyt ja poimut odotetaan näkyvän liner asennuksen jälkeen, mikä on otettava huomioon ennen valintaa tällaista liner.